>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ale Krajinovic sprzedajna.d z i w a;) niezlego pecha mialem przez ostatnie 20 spotkan gosc jak.przegrywal to z dobrymi.grajkami typu Djere Leonardo Mayer a dzisiaj sobie sprzedal Tepavacovi z 4 setki

D 0

dutra

Gość
Ale Krajinovic sprzedajna.d z i w a;) niezlego pecha mialem przez ostatnie 20 spotkan gosc jak.przegrywal to z dobrymi.grajkami typu Djere Leonardo Mayer a dzisiaj sobie sprzedal Tepavacovi z 4 setki
Smichy chichy ale w pierwszym secie nie istniał, grał jakby za karę. Sam miałem tam over bo myślałem że powalczy. Od drugiego seta zaczął agresywnie, łaził do siatki i naciskał Filipka z czym sobie totalnie nie radził i stracił rytm a potem się posypało imo. Pozdrawiam cieplutko
Mowa oczywiście o Tepavacu.
Można też dorzucić słynne już hasło &quot; NO KURNIA DWÓCH SERBÓW TO WIADOMO BYŁO SIE DOGADALI&quot; :cool:

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Zaraz wielki Janowicz wchodzi na kort. Overek gemowy chyba można, w taką pogodę nie będzie się chyba bardzo spinał o każdą piłkę.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Przestan to tak ma wygladac dla przecietnego obserwatora . Prawda jest taka ze sobie podbili kurs w drugim secie przy breakpoitach dla Krajinovica przy serwisie Tepavaca a potem byl teatr w postaci Tepavac gra nagle dobrze agrwsywnie a Filip sie gubi i przegrywa

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Dobre dni 12 TYP Z RZĘDU mi nie wejdzie zaraz zrzędu 1,8 - 3,0 no to jest niesamowite jak nie które mecze nie wchodzą nie ogarniam o co chodzi

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Puść 12 odwrotnie. Profit :cool:
ale to jest niesamowite, kolesie się łamią przy 5-6 TB przegrywają np z 5-2, w siatkówkę prowadzenia +5 psują, no i teraz wygraj seta 21-10 by zaraz dostawać w dupę 4-9 fantastycznie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom