Dobry typ Coś na teraz jeszcze grasz z tenisa ?Dellien H. - Grenier H. 2 @ 3.2
co mi Polki za psikusa zrobily
To czemu 0:2 nie pograłeś?chyba żartujesz, świetna forma, wygrana z Delbonisem, Bagnisem czy Vatutinem. Z Majchrzakiem nie wygra? 0:2 będzie bez żadnych problemów
Wyraziłem swoje zdanie, po prostu. Może masz rację, typu nie neguję w żaden sposób.chyba żartujesz, świetna forma, wygrana z Delbonisem, Bagnisem czy Vatutinem. Z Majchrzakiem nie wygra? 0:2 będzie bez żadnych problemów
jednak nici z tego fixaskoro tak mówisz to poszło
Betis win Kurs: 2.30
Typ na Alashkert - BATE zawiódł, ale w przerwie meczu przy 1:2 ponowiłem kupon na under 4,5 i po zwrocie z Szachtara udało się wyciągnąć ako ponad 5 i wyjść na plus. Do poważnej gry na live może wrócimy w weekend lub w przyszłym tygodniu.Ponawiam kupon i pierwszy typ zamieniam na under 3 w meczu Vorskla - Szachtar i trzymamy kciuki.
JW overNaVi vs Fnatic o26,5
Co powiecie o tym typie? Skoro dwie legendy walczą dziś o to by nie był to ich ostatni mecz w turnieju, wszędzie widzę podzielone typy na 1 lub 2 to chyba najsensowniejszy jest ten over rundowy za który na STS płacą 1,75... Ktoś coś doda od siebie?
gratki, myslalem ze sie obsra przy 5-6, teraz pewnie juz bierze mecz na lajcieTo ja zagram w drugą stronę 2 set Aksu @ 2.3