jozzy22
Użytkownik
skoro tak mówisz to poszłoKto może panowie ładować na Betis win w towarzyskim będą się łamać na 100%
Betis win Kurs: 2.30
skoro tak mówisz to poszłoKto może panowie ładować na Betis win w towarzyskim będą się łamać na 100%
wiem,że podaje po bramce itp ale dosłownie 10min temu zalogowałem się na e-mail od znanej mi osoby otworzyłem wiadomość. Wiem że każdy pochodzi o tych rzeczy sceptycznie ale może coś w tym być.skoro tak mówisz to poszło
Betis win Kurs: 2.30
napisales na 100% , a teraz ''moze cos w tym byc '' ???? ????wiem,że podaje po bramce itp ale dosłownie 10min temu zalogowałem się na e-mail od znanej mi osoby otworzyłem wiadomość. Wiem że każdy pochodzi o tych rzeczy sceptycznie ale może coś w tym być.
2.9 na bet jest jak coś
ta oni grubo pograli u buka na swoja przegrana ???? + ten czarny nyga robi robote
Panie wiesz jak to działa. A już 2x takie mecze od tej osoby weszło ale i tak ja osobiście nie wierzę że ktoś ma do tego informacje.napisales na 100% , a teraz ''moze cos w tym byc '' ???? ????
dzięki za info to tym bardziej mocniejBo najlepsi z Betisu dziś na ławce. Jak wejdą to można próbować.
Trwa modlitwa ????Ma ktoś może informacje dlaczego Algieria - Maroko w ręczna jest opóźnione?
Cooo? Serio? XDTrwa modlitwa ????
gol u Vikingur @ 1,79
Potem dołożymy większy ????
Armenia POlska Armenia + 29.5 1.87