Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry.Cilic mógł mieć *4-0 na lajcie, to jak zwykle w TB maniane odwala. Który to już TB Cili, w którym popełnia tak proste niewymuszone błędy.
Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa.Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry.
To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? .Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa.
I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila.To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? .
Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overaAle akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa.
Zaczynam się obawiać, czy zrobią te 40 gemów, ale chyba taka pierdoła nie jest żeby go Q porobił 3:0I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila.
No overek to teraz na lajcie.Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overa
wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladacGrają w Makau. Niezła kasa musiała pójść na wygraną Włoszek .
To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? .wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladac
Przeciez zagrali łamaka 0-2 -> 3-2To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? .