33,1K pezio Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6342 Cilic mógł mieć *4-0 na lajcie, to jak zwykle w TB maniane odwala. Który to już TB Cili, w którym popełnia tak proste niewymuszone błędy.
Cilic mógł mieć *4-0 na lajcie, to jak zwykle w TB maniane odwala. Który to już TB Cili, w którym popełnia tak proste niewymuszone błędy.
584 guernica Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6344 Cilic mógł mieć *4-0 na lajcie, to jak zwykle w TB maniane odwala. Który to już TB Cili, w którym popełnia tak proste niewymuszone błędy. Kliknij aby rozwinąć... Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry.
Cilic mógł mieć *4-0 na lajcie, to jak zwykle w TB maniane odwala. Który to już TB Cili, w którym popełnia tak proste niewymuszone błędy. Kliknij aby rozwinąć... Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry.
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6345 Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry. Kliknij aby rozwinąć... Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa.
Nie na lajcie bo ewidentnego autu mu nie wywołali a pierdoła Querrey nie przerwał gry. Kliknij aby rozwinąć... Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa.
584 guernica Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6346 Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa. Kliknij aby rozwinąć... To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? .
Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa. Kliknij aby rozwinąć... To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? .
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6347 To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? . Kliknij aby rozwinąć... I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila.
To prawda, smecz to jakaś paraolimpiada ???? . Kliknij aby rozwinąć... I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila.
774 betrayal Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6348 Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa. Kliknij aby rozwinąć... Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overa
Ale akcja poszła dalej, nie przerwał Querrey to jego sprawa, ale ten smecz Cilicia to już inna sprawa. Kliknij aby rozwinąć... Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overa
399 matimacosz Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6349 Chinki załamka... ciężko będzie. Może Querey mi seta na pocieszenie wygra ????
A 498 adziu32 Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6351 Sami! Jak dla mnie final Sami vs Berdja. Set dla Czecha z Rogerem to kursy 1.8 chyba przesada.
774 betrayal Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6353 I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila. Kliknij aby rozwinąć... Zaczynam się obawiać, czy zrobią te 40 gemów, ale chyba taka pierdoła nie jest żeby go Q porobił 3:0 Raczej izi siądzie.
I ciąg dalszy ???? Cila oj Cila. Kliknij aby rozwinąć... Zaczynam się obawiać, czy zrobią te 40 gemów, ale chyba taka pierdoła nie jest żeby go Q porobił 3:0 Raczej izi siądzie.
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6354 Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overa Kliknij aby rozwinąć... No overek to teraz na lajcie. Ja biorę Cilic @1,90
Hehe, odpierdala, bo zadzwoniłem do sędziego żeby się przypomnieć w sprawie overa Kliknij aby rozwinąć... No overek to teraz na lajcie. Ja biorę Cilic @1,90
5,2K quick. Znawca Tenis Lipiec 14, 2017 #6355 CHinki 2 set @ 2,22 Kliknij aby rozwinąć... Niemki -14,5 pkt @ 1,70 Kliknij aby rozwinąć... x2 ???? Forma na live jest po uju jak na razie ???? Cilić win @ 1,72 A tymczasem Djere 6:2 w 1-szym secie B)
CHinki 2 set @ 2,22 Kliknij aby rozwinąć... Niemki -14,5 pkt @ 1,70 Kliknij aby rozwinąć... x2 ???? Forma na live jest po uju jak na razie ???? Cilić win @ 1,72 A tymczasem Djere 6:2 w 1-szym secie B)
162 niverx Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6356 Grają w Makau. Niezła kasa musiała pójść na wygraną Włoszek . Kliknij aby rozwinąć... wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladac
Grają w Makau. Niezła kasa musiała pójść na wygraną Włoszek . Kliknij aby rozwinąć... wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladac
584 guernica Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6357 wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladac Kliknij aby rozwinąć... To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? .
wiem, ze u Siebie.. wiec teraz albo 3:2 albo 0:3.. mimo ze nie mam jak ogladac Kliknij aby rozwinąć... To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? .
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6358 Do stsa za chu...a juz tam nie wpłace, jakies problemy techniczne co na porzadku dziennym są, daje typ x2, to na kuponie mi wyskakuje 1x, pop...ony ten buk,
Do stsa za chu...a juz tam nie wpłace, jakies problemy techniczne co na porzadku dziennym są, daje typ x2, to na kuponie mi wyskakuje 1x, pop...ony ten buk,
515 13tristan37 Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6359 To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? . Kliknij aby rozwinąć... Przeciez zagrali łamaka 0-2 -> 3-2 to jest hajss i jeszcze narodowe zwyciestwo ! głowka pracuje !
To nie chodzi o to, że u siebie. Chodzi o to, że w Makau ???? . Tam chodzi większa kasa niz w Las Vegas ???? . Kliknij aby rozwinąć... Przeciez zagrali łamaka 0-2 -> 3-2 to jest hajss i jeszcze narodowe zwyciestwo ! głowka pracuje !
802 juras333 Użytkownik Lipiec 14, 2017 #6360 Alexandre Muller @2.04 1xbet Kliknij aby rozwinąć... Od kiedy puściłem 6 gemów z rzędu w papę ????