H
733
hajs_enberg
Użytkownik
pierwszy raz grasz Giraldo czy po raz ostatni, ze tak placzesz?Z 5-2 na 5-6 po padace, a teraz gem łatwy przyjemny aż mnie ciekawi Tb może być ciekawie
pierwszy raz grasz Giraldo czy po raz ostatni, ze tak placzesz?Z 5-2 na 5-6 po padace, a teraz gem łatwy przyjemny aż mnie ciekawi Tb może być ciekawie
Kovalik tez w 3 secie sie dziś popisałAle wałek omg haha z 5-2 na 5-7 przy 5-4 miał 30-0 4punkty w dupe, a teraz 40-0 i 5 punktów w dupe pod rząd
Nie i nie, po prostu mnie rozwala jak jawnie typek to robi to jest przecież imponujące..pierwszy raz grasz Giraldo czy po raz ostatni, ze tak placzesz?
grata kuzwa zawodnikow jak ja swego czasu majac 14 lat w stsie, lepszy to bach go na tasme, jezeli go jednak przeanalizowales to przepraszam ze swoja szydera, mimo wszystko chyba do samego konca tego nie przeanalizowalesNie i nie, po prostu mnie rozwala jak jawnie typek to robi to jest przecież imponujące..
O czym ty piszesz jak można przeanalizować to że miał 5-2 i oddał 5 gemow? Bo nie rozumiemgrata kuzwa zawodnikow jak ja swego czasu majac 14 lat w stsie, lepszy to bach go na tasme, jezeli go jednak przeanalizowales to przepraszam ze swoja szydera, mimo wszystko chyba do samego konca tego nie przeanalizowales
w takim razie przystaje Ci tylko wspolczuc, od siebie zapytam pewnie to jakis kiepski czelendzer byl?O czym ty piszesz jak można przeanalizować to że miał 5-2 i oddał 5 gemow? Bo nie rozumiem
Girona to ja gralem 2 lata temu jak nie bylo na niego kursow, teraz ten pacjent ma problemy z utrzymaniem samego serwisuMarcos Giron 1 set @1.90
Siatkę mu chyba za wysoko powiesiliMarcos Giron 1 set @1.90
Valetta - Utrecht gol HT @ 1,89
Mocniej.