>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
No jedynie podatek bo tak to baja. Ale i tak coś tam idzie ogarnąć żeby wyjść na plus.
Jasne jasne, gdzie dwóch buków się kłóci tam gracz korzysta.
Kiedyś grałem takie różnice na występy zawodników w NBA ale tu jednak większe różnice.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
warto pogrtac w strone Skupskich chyba jeszcze sa kolo 3.0 z klapkami

Skupski/Skupski 6.15 po przegranym secie

+4.5 gema po 1.8

dobry moment wyczulem..

⛔ nie przewiduje tu raczej odlamania

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Same ustawki a jak poszło w drugą stronę to uzgodnione było panie i teraz jednak szkoda czasu na ustawione mecze xDDD

Ja wiem ze lubisz pisać te farmazony i rady + nauczki dla buków ale już starczy xD
Ja mowie o ustawkach w dwie strony panie, ale wiedzialem ze Ty sie doczepisz:p. Np pisalem ze dobrze ze graliscie 3:0 na Kolumboe w siatke z Portoryko, bo Portorykanki ewidentnie oddaly bo mialy awans i tak ???? . No ale jak tam kto woli, od dzis juz nie pisze &quot;farmazonow&quot;:p

5567 719

5567

Użytkownik
Ja mowie o ustawkach w dwie strony panie, ale wiedzialem ze Ty sie doczepisz:p. Np pisalem ze dobrze ze graliscie 3:0 na Kolumboe w siatke z Portoryko, bo Portorykanki ewidentnie oddaly bo mialy awans i tak ???? . No ale jak tam kto woli, od dzis juz nie pisze &quot;farmazonow&quot;:p
Rób swoje i nie zważaj na hejterków i napinaczy, nie sa bowiem godni naszej uwagi :cool:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ja pograłem Berdych więcej df w meczu po 1,7 tez zastanawiałem się czy nie grac under asów ale liczę ze Berdych się zapotrzebowanie jak nie będzie szło i over 20,5 asa Cilica dziś musi wejść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom