madritista94
Użytkownik
peersy w kazdy,m gemie walka na ich serwisie a i tak w dupe dostana ..
Jasne jasne, gdzie dwóch buków się kłóci tam gracz korzysta.No jedynie podatek bo tak to baja. Ale i tak coś tam idzie ogarnąć żeby wyjść na plus.
mecz po 4.0kontinen/ peers 2.00 bardzo mocno
i set po 4.00
Wigry Suwałki - Jonava over 0.5 @3.25 15 min do końca meczu
Jednak bendom nerwy. Ale to jest Łimbledon, nie ma że boli.Ajjaja skupiaki dzielna walka
Ja mowie o ustawkach w dwie strony panie, ale wiedzialem ze Ty sie doczepisz. Np pisalem ze dobrze ze graliscie 3:0 na Kolumboe w siatke z Portoryko, bo Portorykanki ewidentnie oddaly bo mialy awans i tak ???? . No ale jak tam kto woli, od dzis juz nie pisze "farmazonow"Same ustawki a jak poszło w drugą stronę to uzgodnione było panie i teraz jednak szkoda czasu na ustawione mecze xDDD
Ja wiem ze lubisz pisać te farmazony i rady + nauczki dla buków ale już starczy xD
Rób swoje i nie zważaj na hejterków i napinaczy, nie sa bowiem godni naszej uwagiJa mowie o ustawkach w dwie strony panie, ale wiedzialem ze Ty sie doczepisz. Np pisalem ze dobrze ze graliscie 3:0 na Kolumboe w siatke z Portoryko, bo Portorykanki ewidentnie oddaly bo mialy awans i tak ???? . No ale jak tam kto woli, od dzis juz nie pisze "farmazonow"
3 tb Harisson/Venus mistrzowie tb biorą to @2,20
E tam, ustapie napinaczom Niech sie uraduje ich serceRób swoje i nie zważaj na hejterków i napinaczy, nie sa bowiem godni naszej uwagi