399 matimacosz Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4983 komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się?
komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się?
100 tom3kt Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4985 Dziala Kliknij aby rozwinąć... jak dlugo czekasz? bo ja juz troche a kiedys w 15 min realizowali...
193 tmlmrf Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4986 komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się? Kliknij aby rozwinąć... Zanim coś napiszesz na ten temat poczytaj (bo zakładam, że sam nie miałeś okazji pograć) na temat różnicy w grze pod dachem a na zewnątrz.
komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się? Kliknij aby rozwinąć... Zanim coś napiszesz na ten temat poczytaj (bo zakładam, że sam nie miałeś okazji pograć) na temat różnicy w grze pod dachem a na zewnątrz.
802 juras333 Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4987 Dzisiaj w nocy dokladnie 10 minut, ale wczoraj w ciągu dnia szło z 30 min, może więcej
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4988 Konta 29/30 1st serve, amazing ???? jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu
H 733 hajs_enberg Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4989 mlode bulgarki u16 w siatke 1.78 0-1 po secie z serbkami
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4991 komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się? Kliknij aby rozwinąć... Olejniczak to najlepszy komentator tenisa obecnie, zresztą były zawodnik.
komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się? Kliknij aby rozwinąć... Olejniczak to najlepszy komentator tenisa obecnie, zresztą były zawodnik.
784 marcusgreen Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4992 Underki w Syrii: Al-Karamah - Al-Shorts - under 2,5 Hurriya - Al-Jaish - under 4,5 AKO: 3.26 Kliknij aby rozwinąć... Selekcja typów popłaca. Odkąd gram mniej, skuteczność wzrosła.
Underki w Syrii: Al-Karamah - Al-Shorts - under 2,5 Hurriya - Al-Jaish - under 4,5 AKO: 3.26 Kliknij aby rozwinąć... Selekcja typów popłaca. Odkąd gram mniej, skuteczność wzrosła.
2,3K luke256 Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4994 Selekcja typów popłaca. Odkąd gram mniej, skuteczność wzrosła. Kliknij aby rozwinąć... dzialaj tez w dziale , ktory stworzyl ATP dla underowcow ( kupony ze statystykami) ???? tyle, ze tam nie na zywo tylko pre
Selekcja typów popłaca. Odkąd gram mniej, skuteczność wzrosła. Kliknij aby rozwinąć... dzialaj tez w dziale , ktory stworzyl ATP dla underowcow ( kupony ze statystykami) ???? tyle, ze tam nie na zywo tylko pre
267,5K Semtex Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4995 Ostro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu ????
580 arces1992 Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4996 Konta 29/30 1st serve, amazing ???? jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu Kliknij aby rozwinąć... Konta to jedna z lepiej serwujących zawodniczek, nawet na 2podaniu. Za dużo własnych błędów zrobiła i dlatego tylko doszło do tie-breaka, gdzie zagrała słabo.
Konta 29/30 1st serve, amazing ???? jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu Kliknij aby rozwinąć... Konta to jedna z lepiej serwujących zawodniczek, nawet na 2podaniu. Za dużo własnych błędów zrobiła i dlatego tylko doszło do tie-breaka, gdzie zagrała słabo.
802 juras333 Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4997 Ostro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu Kliknij aby rozwinąć... Lekko, ale nadal pada
Ostro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu Kliknij aby rozwinąć... Lekko, ale nadal pada
571 madritista94 Użytkownik Lipiec 11, 2017 #4999 Ostro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu ???? Kliknij aby rozwinąć... deble juz wychodza edit; jednak stream puszcza mecz od poczatku
Ostro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu ???? Kliknij aby rozwinąć... deble juz wychodza edit; jednak stream puszcza mecz od poczatku
774 betrayal Użytkownik Lipiec 11, 2017 #5000 Konta 29/30 1st serve, amazing ???? jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu Kliknij aby rozwinąć... Grunt że tylko jeden as na 13 gemów, ale jak Konta weźmie drugiego seta to może być różnie z underem...
Konta 29/30 1st serve, amazing ???? jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu Kliknij aby rozwinąć... Grunt że tylko jeden as na 13 gemów, ale jak Konta weźmie drugiego seta to może być różnie z underem...