jak dlugo czekasz? bo ja juz troche a kiedys w 15 min realizowali...Dziala
Zanim coś napiszesz na ten temat poczytaj (bo zakładam, że sam nie miałeś okazji pograć) na temat różnicy w grze pod dachem a na zewnątrz.komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się?
Olejniczak to najlepszy komentator tenisa obecnie, zresztą były zawodnik.komentator polsat sport powiedział że zamknięty dach bardziej sprzyja Koncie... żenada. A Halep przeszkadza? Dusi się?
Underki w Syrii:
Al-Karamah - Al-Shorts - under 2,5
Hurriya - Al-Jaish - under 4,5
AKO: 3.26
dzialaj tez w dziale , ktory stworzyl ATP dla underowcow ( kupony ze statystykami) ???? tyle, ze tam nie na zywo tylko pre
Selekcja typów popłaca. Odkąd gram mniej, skuteczność wzrosła.
Konta to jedna z lepiej serwujących zawodniczek, nawet na 2podaniu. Za dużo własnych błędów zrobiła i dlatego tylko doszło do tie-breaka, gdzie zagrała słabo.Konta 29/30 1st serve, amazing ????
jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu
Lekko, ale nadal padaOstro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu
deble juz wychodzaOstro pada? Bo mam streama w takiej jakości, że nie widze deszczu ????
Grunt że tylko jeden as na 13 gemów, ale jak Konta weźmie drugiego seta to może być różnie z underem...Konta 29/30 1st serve, amazing ????
jak ten procent spadnie to Halep dobierze się do jej serwisu