rogerfede93
Użytkownik
Gdzie oglądasz? Z góry dzięki
SPORT ZONE apka
Gdzie oglądasz? Z góry dzięki
Urawa over 1.5 gola 1.74
Ok"Teoretycznie" powinno wejsc.
W tym sezonie Urawa wygrala z nimi na wyjezdzie 6:1,gdzie wynik ustalony zostal w 47 minut....
Sa faworytem,graja u siebie,zobaczymy.
masz rację na ten mecz jest straszny limit, mianowicie Zambia vs Zimbabwe, na sam BTTS jest limit 110 zeta? ciekawe dlaczegoWidocznie jest limit na tą właśnie piłkę btts.
Wybierz tylko ten zakład i zobacz.
To sa limity na poszczegolne mecze/turnieje. Przykladowo w plazowce wczoraj na ktorys mecz byl limit 25 i nie mozna go bylo nawet drugi raz puscic ????jeśli ktoś to rozkminia to niech prośba mi wytłumaczy, dlaczego tak jest na 1xbet, że robię zakład na Chiny i chcę do tego coś dorzucić żeby zrobić dubelka, wybieram na przykład mecz w piłkę na BTTS po kursie @ 1.84 i mam limit na dubla 110 zeta, zamieniam tą piłkę na meczyk z baseballa po kursie 1.83 i mam limit na dubla 1300 zeta? czy chodzi o prawdopodobieństwo, że kupon wejdzie i buk chce mniej przegrać? czy to są limity na poszczególne dyscypliny? czy ocb?
Bo z 40-0 wpierdoliła swój pierwszy w secie trzecim co jest katastrofą. Takie rzeczy mogą zaważyć na ich główkach i przyklepać mecz :?Ale popieprzony mecz ???? Pera 2 gemy z rzedu ugrane, 6 z rzedu straconych, 6 z rzedu wygranych i teraz 3 w plecy ????