Matko w gazie dziśBryan/Bryan - Matko/Mirnyi over 10,5 w trzecim secie @1,70
Taaak, to ja czasem im coś na Twitterze napiszę jak o czymś mówią .Robson, czasem jak ogladam Brazylijska lige w tv, to komentatorzy cytuja pytania zadawane przez internautów na twitterze, no i juz ktorys raz ostatnio slyszalem, jak cytują niejakiego "robsona united"... To Ty? :razz:
http://aliez.me/live/cccvio7fn/Stream do Radwanskiej proszę, na 1x cos nie chce odpalic
Aga wezmie 1 seta i mecz też wg mnie.Jak wyglada poczatek meczu? Moge sledzic tylko punkty a wladowalem troche na baczynska. Na razie widze ze mameja na serwisie niezla
Póki co Radwańska gra najlepszy mecz na tym turnieju. Duzo lepiej sie prezentuje niz w poprzednich spotkaniach. Gra na centralnym, pewnie na jakimś bocznym wyglądałoby to troche inaczej, tutaj nie wypada przejsc obok meczu.Jak wyglada poczatek meczu? Moge sledzic tylko punkty a wladowalem troche na baczynska. Na razie widze ze mameja na serwisie niezla
W tym meczu każdy gem na serwisie ugrany na wagę złota.Aga wezmie 1 seta i mecz też wg mnie.
Monfils póki co pajacuje.Jak Monfils ktos oglada? Mannarino duzo lepszy czy Monfils na połowe swoich mozliwosci gra?