oddawaj kasę !! moj kuzyn wszedl w Pliskova za 20 tys !! wrrr hihihiih:grin::grin::grin::grin:Dobrze ze Cilic się w porę obudził teraz powinien wziąć gładko. Sorry za typ na Pliskova ale w głowie kompletna pustka. Nic lecimy dalej
Ile pakiet tych tenisów premium kosztuje ?Zapewne będą go transmitować na Tenis Premium 1 albo 2 HD - tak było przynajmniej w poniedziałek, że mieli inny mecz transmitować, ale że Polak grał, to zmienili
40 zl za 4 turniejeIle pakiet tych tenisów premium kosztuje ?
40zł za Wimbledon, US Open i Australian Open 2018. Ten pakiet był już chyba do kupienia też uwzględniając RG, ale nie wiedziałem o nimIle pakiet tych tenisów premium kosztuje ?
ale moga go kupic tylko uzytkownicy cyforwego Polsatu lub Ipli?40zł za Wimbledon, US Open i Australian Open 2018. Ten pakiet był już chyba do kupienia też uwzględniając RG, ale nie wiedziałem o nim
No tak, ale do ipli to się przecież darmowo rejestrujesz, jak byś chciał, żeby wiedzieli, że to Ty wykupiłeś pakiet? Kupujesz pakiet, dostajesz kod, logujesz się do ipli i go tam wpisujesz i voila - oglądasz, na kompie, telewizorze, czy komórce. Oglądałem ostatnio właśnie mecz Janowicza na komórce i bez przycięć w super jakościale moga go kupic tylko uzytkownicy cyforwego Polsatu lub Ipli?
A jak wygląda ten pakiet. To jest na wszystkie mecze, czy wybrane przez nich transmisje?40zł za Wimbledon, US Open i Australian Open 2018. Ten pakiet był już chyba do kupienia też uwzględniając RG, ale nie wiedziałem o nim
Szkoda Donna, ale piękny mecz.Wchodzę w Vekic @1,73, wybacz Stan
Wybrane przez nich, to są po prostu dwa kanały dodatkowe, które oglądasz, one są całodobowe i bez reklam, ale oglądasz wybrane przez nich transmisje, teraz np. transmitowali Konte i Vekic i na drugim kanale jest Janowicz. A w nocy są powtórki meczów.A jak wygląda ten pakiet. To jest na wszystkie mecze, czy wybrane przez nich transmisje?