1 i jakiś under 2,5 tak bezpiecznie. Fajnie koledzy opisali meczyk w typach dnia.jakie typy na Iran vs Uzbekistan ? ????
Jaziri @3.50
BaH
Zdecydowanie Totolotek (sam od dłuższego czasy tam walczę). Grająć przez aplikację masz tylko 6% podatku a w piątki nie ma podatku w ogóle. Do tego bardzo szeroka oferta pre match, trochę gorzej z live ale też nie ma tragediigdzie najlepiej grac w polskim buku jesli chodzi o podatek? Forbet czy Totolotek czy moze cos innego?
Z gory dzieki
Odpal sobie mecz Wickmayer, ja nie wiem kto w takiej formie sprowadził te zawodniczki, ale słabszego meczu nie oglądałem chyba z rok :]To co wyprawiają na korcie w Hertognebosch Giorgi i Lepchenko to przechodzi ludzkie pojęcie.
Żadna z nich nie chce tego meczu wygrać. Przynajmniej tak to wygląda. Giorgi popełniła (jest początek 3 seta) już 16 DF!!! Co z tego miała Varwara? Nic. Ani jednego przełamania. Parodia tenisa.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=707927&lang=pl&eid=536636&lid=707927&ci=5&si=1Gdzieś oglądasz/jakaś relacja?
Czy tylko statystyki z flashscore?
reddit streamsGdzieś oglądasz/jakaś relacja?
Czy tylko statystyki z flashscore?
Giorgi posłuchałaTo co wyprawiają na korcie w Hertognebosch Giorgi i Lepchenko to przechodzi ludzkie pojęcie.
Żadna z nich nie chce tego meczu wygrać. Przynajmniej tak to wygląda. Giorgi popełniła (jest początek 3 seta) już 16 DF!!! Co z tego miała Varwara? Nic. Ani jednego przełamania. Parodia tenisa.
Wickmayer - Kulichkova @ poniżej 24,5 @ 1,72 totoloto