i co? cel to MŚ a nie LŚ. Nie płacz pajacu.beka z polaków straszna. myśleli że iran się położy bo wygrali z brazolami i włochami i już każdego będą ogrywać a tu iran bez swojego najlepszego zawodnika ich jedzie :grin::grin:
Też tak to widzę. Dla mnie remis będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to zero celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej mogą pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładuŻadnego mistrzostwa Lechia już nie zdobędzie ???? No chyba, że Jaga wygra z Lechem na co się nie zanosi. Jaga i Lechia już odpadły w walce o mistrzostwo. Wszystko teraz zależy już tylko i wyłącznie od Legii. Wygrywają - mają mistrza. Remisują - mają mistrza. Przegrywają (przy czym Lech wygrywa z Jagą) - Lech mistrzem.
oby tak było bo chce w pucharach drużyny z potencjałem jak Lechia a nie Jaga co mają warunki do trenowania jak na Syberii i nowi piłkarze Jagi są w szoku jakie surowe warunki, do tego klub jak dla mnie przeciętny a w pucharach już "pokazali" brak klasy.Też tak to widzę. Dla mnie ruski będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to szczerość celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej loga pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładu
ME kaczy łbie. Przekaz był jasny.debilu jakie MŚ :grin::grin: i na tym zakończymy
Dzięki bro!Łatwy pieniądz za Kiri tak jak mówiłem
może tu: http://meczelive.tv/r.php?r=363952#cPonawiam link do zuzla poprosze Grudziądz Torun reputa bedzie
Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha, a i kto tam wyżej ma zarobić to pewnie zarobi ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na czwarte miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDDTeż tak to widzę. Dla mnie remis będzie w Warszawie. Zresztą po grze widać jakie szachy to zero celnych strzałów w pierwszej połowie ani Legia ani Lechia. Teraz to okopia się jedni i drudzy Legia mistrz a Lechia LE. I dobrze dla Polski jako kraju idealny układ bo w LM tylko Legia ma szansę ze swoim współczynnikiem a LE moim zdaniem Lech i Lechia więcej mogą pokazać niż Jagiellonia która będzie bez Probierza i pewnie kilku grajkow sprzedadzą. Tak czy inaczej Remis w Warszawie. Oby tylko nie zagrali zbyt lagodnie bo brakuje mi Jeszce jednej kartki do wygrania zakładu
W Białymstoku nawet lepiej że nie ma pucharów, bo na wyjeździe i zebraniu w pape od jakichś Kazachów spod chińskiej granicy by jeszcze stracili + kilka tygodni wcześniejsze przygotowania do tej draki, a tak mają spokój.Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha ???? ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na 4 miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDD
Przecież mecz Legia vs Lechia nudy straszne, coś tam szarpią, ale szybciej Legia strzeli bramkę dodatkowo grają dość twardo, dużo fauli w środku pola, już 4 kartki, Frankowski dużo pokazuje, może ktoś wylecieć. Moulin jużpracuje na drugą żółtą.Dokładnie. Takie wyniki już wszystkim pasują... no może prócz Lecha ???? ???? Lechii remis wystarcza, bo Jaga z Lechem już nie wygra, a remis daje im miejsce w LE. Legia też dzięki temu remisowi ma mistrzostwo. A z Jagi beka - tyle czasu utrzymywać się na pierwszy miejscu, żeby w ostatniej kolejce spaść na 4 miejsce i nie ugrać nawet pucharów XDD
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=716463&lang=pl&eid=536330&lid=716463&ci=130&si=7Ponawiam link do zuzla poprosze Grudziądz Torun reputa bedzie