szymon1989
Użytkownik
Ten mecz został odwołany.Ma ktoś livescore do meczu Egiptu z Libia?
Ten mecz został odwołany.Ma ktoś livescore do meczu Egiptu z Libia?
Yhy, masz jakiś link z informacją, do buka bym wysłał o rozliczenie jako zwrot :dTen mecz został odwołany.
Życie underowca. Raz pod wozem, raz nad wozem.
Brabrand - Kolding, under 2.5 FT @ 1.92 Unibet
18' 0-0
Spory sa glownie wtedy, kiedy zawodnik twierdzi, ze sedzia wskazuje nie ten ślad co powinien. Często jest kilka śladów blisko siebie. :razz:Najbardziej to śmieszą mnie te dyskusje z sędziami o dany ślad. Kto grał kiedykolwiek na mączce to wie, że tam jest sytuacja oczywiste. Jak zmieścisz między ślad a linię choćby zapałkę to piłka jest autowa, jeśli nie - piłka jest dobra.
Parę razy już się zdarzyło, że sędzia wskazuje aut, a Hawk Eye piłkę w korcie. Zresztą mecz Nadal - Goffin z Monte Carlo i ewidentny błąd sędziego, który zupełnie pomylił ślad pokazuje, że na mączce także sokole oko powinno być.Spory sa glownie wtedy, kiedy zawodnik twierdzi, ze sedzia wskazuje nie ten ślad co powinien. Często jest kilka śladów blisko siebie. :razz:
DelPo - Nishikori w Rzymie. Tam się kalosz popisał w taju, w dodatku przy waznej pilce (choc w sumie w taju wszystkie sa wazne). Na szczescie DelPo wygrał taja.Parę razy już się zdarzyło, że sędzia wskazuje aut, a Hawk Eye piłkę w korcie.Zresztą mecz Nadal - Goffin z Monte Carlo i ewidentny błąd sędziego, który zupełnie pomylił ślad pokazuje, że na mączce także sokole oko powinno być.
Tak tak, przypominam sobie, wtedy myślałem, że Delpo się podłamie i lipa, ale na szczęście wygrał, tylko nie widziałem czy podał na końcu rękę stołkowemu. Pewnie tak bo to dżentelmen Goffin olał wtedy sędziego i nie przybił.DelPo - Nishikori w Rzymie. Tam się kalosz popisał w taju, w dodatku przy waznej pilce (choc w sumie w taju wszystkie sa wazne). Na szczescie DelPo wygrał taja.
Oczywiscie, ze podal. Poza tym, w nastepnym secie byla znowu sytuacja, ze sedzia zszedl ze stolka ocenić pilke, no i w tym przypadku ocenił już prawidlowo na korzysc DelPo, po czym DelPo z usmiechem podniosl rece do gory i publika zaczela bic brawo mu. Fajna sytuacja, tez pokazujaca klase Juana :razz:Tak tak, przypominam sobie, wtedy myślałem, że Delpo się podłamie i lipa, ale na szczęście wygrał, tylko nie widziałem czy podał na końcu rękę stołkowemu. Pewnie tak bo to dżentelmen Goffin olał wtedy sędziego i nie przybił.
Hehe, no to klasa zachowanie. W sumie brak hawk eye na cegle ma też swój klimat, zawsze emocje się podnoszą jak sędzia schodzi ocenić ślad, często są grane dramy jak np. Kiki w meczu z Brady, gdzie wykłócała się o piłkę, która była kilkanaście cm w korcie.Oczywiscie, ze podal. Poza tym, w nastepnym secie byla znowu sytuacja, ze sedzia zszedl ze stolka ocenić pilke, no i w tym przypadku ocenił już prawidlowo na korzysc DelPo, po czym DelPo z usmiechem podniosl rece do gory i publika zaczela bic brawo mu. Fajna sytuacja, tez pokazujaca klase Juana :razz:
Outlaws - Kinguin @1.83 bet365
No problem w sumie żaden, minutka i gotowe, tyle, że pewnie zanim wdrożyć to w przepisy itp To tak jak z tym dachem na Rolandzie, montują już wieki ????Apropo tej dyskusji. To taki duży problem na "cegle" o przeczyszczenie kortu, kiedy zawodnicy odpoczywają na ławkach? Byłoby mniej śladów, to i wątpliwości byłoby mniej.
1:3 w setach Pasuje sie odkuc na koszu.Verdasco @ 2.05 za stala stawke. Bedzie na zero chociaz.