Co prawda mój
iforBet kursów jeszcze nie wystawił, ale wystawiła
Fortuna i podobnych można się spodziewać u innych, więc podaje już teraz bo wydaje mi się, że do jutra spadną.
Polska -
Brazylia @2.10
Rosja - Kuba
@1.16
@2.44 Fortuna
Bez zbędnego kombinowania a łącznie wychodzi super kurs. Z całym szacunkiem do Polaków, ale jakoś tego nie widzę. Polacy i w pierwszej i w drugiej fazie turnieju nie grali z żadnymi potęgami a stracili po 2 sety z Chinami i Iranem. Ale nawet nie o sety chodzi. Specjalnie oglądałem wczoraj mecz Brazylii z Rosją od pierwszej piłki, żeby mieć jakieś porównanie i widzę tu fajne value. Pewnie na 3 setach się nie skończy bo jednak to jest półfinał MŚ, ale
Brazylia sprawia wrażenie mocniejszych przez cały turniej i taki kurs chętnie pobieram.
O drugim meczu nie ma co tyle pisać. Ruscy mega wysoki poziom, przede wszystkim w bloku. A przy Kubie grającej siatkówkę typu siła razy ramię to jak woda na młyn. Rosjanie spokojnie meldują się w finale.
A do tego jeszcze 3 single, w których widzę szanse po fajnym kursie:
Japonia -
Czechy @1.80
Kanada -
Chiny @2.26 / ew. over 3.5s jak pojawi się taka oferta!
Turcja -
Egipt @3.15 / tak samo jak wyżej z tym overem!
Z tymi meczami jest tylko jeden problem - generalnie są o nic. Bo takie mecze o miejsca 5-8 czy 9-12 dla mnie są o nic. Ale do rzeczy.
Czesi dramat od samego początku mistrzostw. Dno i wodorosty. Zero wszystkiego. Jak dla mnie kursy powinny być w okolicach 1.5 - 2.5, a takie 1.80 chętnie wezmę.
Kanadyjczycy super spotkanie z Argentyną. Oni już w sumie wcześniej zaskoczyli sprawiając trochę problemów Brazylii i Rosji. Kursy powinny być bardziej wyrównane a takie 2+ jak dla mnie value i tego też spróbuję.
No i moi bohaterowie dnia wczorajszego ???? kurs trochę mniejszy, bo i Turcja mocniejsza od Jankesów. Ale mimo wszystko uważam, że powinno być mniej więcej 50/50, bo wczoraj Egipcjanie pokazali w 3 i 4 secie super siatkówkę. Może dadzą zarobić jeszcze raz.