nowikjr
Użytkownik
a ja Ci osobiście polecam zagrać dwa meczyki na over 2.5 niż 5 na over 1.5, kurs podobny a dużo większa szansa, że Ci wejdzie
Zostawię to bez komentarza, bo takie słowa się cisną, że dostałbym bana...
a ja Ci osobiście polecam zagrać dwa meczyki na over 2.5 niż 5 na over 1.5, kurs podobny a dużo większa szansa, że Ci wejdzie
Zostawię to bez komentarza, bo takie słowa się cisną, że dostałbym bana...
Tak zazwyczaj gram, no ale... Liga Europejska zawsze była dla mnie loterią w under/over i dzisiaj znowu się na tym przejechałem... Boli najbardziej to, że ostatni mecz, już w zasadzie liczyłem kasę. Nie mam już siły dzisiaj nic analizować. Mam nadzieję nowik, że przyszykowałeś coś z MLB na noc ????a ja Ci osobiście polecam zagrać dwa meczyki na over 2.5 niż 5 na over 1.5, kurs podobny a dużo większa szansa, że Ci wejdzie
fartownie udało mi się przed chwilą złapać ten under w Arizonie, teraz już linia 7.5 więc nie polecam, ale 11 runów myślę że nie zrobią. Na noc próbuję:Tak zazwyczaj gram, no ale... Liga Europejska zawsze była dla mnie loterią w under/over i dzisiaj znowu się na tym przejechałem... Boli najbardziej to, że ostatni mecz, już w zasadzie liczyłem kasę. Nie mam już siły dzisiaj nic analizować. Mam nadzieję nowik, że przyszykowałeś coś z MLB na noc ????
w dużej mierze zależy od miotacza, w każdym meczu innyWłasnie, mam pytanie do znawców MLB
Dlaczego często jest tak, że gdy drużyny grają ze sobą np. 2 czy3 mecze z rzędu to bardzo ale to bardzo często zwyciężają na zmianę ze sobą wtedy ? Zmieniają się składy czy jak ?
To widac też w kursach. Ktoś tam wygra np. 11:2 przy kursie 1,50 a na drugi dzień już jest 1,70 i częsta wtopa... ??
Jays muszą zrobić wynik bo bez nich o over pewnie będzie ciężko, dodatkowo underowe staty ma ich miotacz.fartownie udało mi się przed chwilą złapać ten under w Arizonie, teraz już linia 7.5 więc nie polecam, ale 11 runów myślę że nie zrobią. Na noc próbuję:
Jays vs Orioles over 9.5 @ 1.80
Pamiętaj, że te Amerykańskie sporty to dzikie są, więc nie ma co szaleć, jeśli planujesz zagrać oczywiście.
Palmeiras U19 - Paulistano U19 / Palmeiras U19 +25,5
Union de Santa Fe - Nueva Chicago / over 0,5 HT
AKO: 3,0 w STS
Dzisiaj slabi miotacze na gorkach + 2 poprzednie mecze mocne undery + publika leci w under. Licze ze palkarze z obu ekip dzis pocisna + duzo bledow. Defensywa obu druzyn mocno kuleje wedlug mnie. Licze na sporo runow. Nie jestem zadnym specem od MLB ale staram sie ten sport ugryzc od innej strony niz staty. Obstawiam MLB dopiero od tego sezonu i przedziwne rzeczy juz widzialem :grin:Jays muszą zrobić wynik bo bez nich o over pewnie będzie ciężko, dodatkowo underowe staty ma ich miotacz.
Ja mam pograne na Sugite. Moim zdaniem powinien ogarnąc chociaż wiadomo jak to w sporcie bywaSugita rano chyba wygra spokojnie z Baghdatisem ?
Staty i forma imo ale ja tu też jestem leszcz. Liczby ofensywne powinny być przydatne a nie są mocne, błędów nie da się zmierzyć - czysty przypadek moim zdaniem.Dzisiaj slabi miotacze na gorkach + 2 poprzednie mecze mocne undery + publika leci w under. Licze ze palkarze z obu ekip dzis pocisna + duzo bledow. Defensywa obu druzyn mocno kuleje wedlug mnie. Licze na sporo runow. Nie jestem zadnym specem od MLB ale staram sie ten sport ugryzc od innej strony niz staty. Obstawiam MLB dopiero od tego sezonu i przedziwne rzeczy juz widzialem :grin: