>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
a ja Ci osobiście polecam zagrać dwa meczyki na over 2.5 niż 5 na over 1.5, kurs podobny a dużo większa szansa, że Ci wejdzie
Tak zazwyczaj gram, no ale... Liga Europejska zawsze była dla mnie loterią w under/over i dzisiaj znowu się na tym przejechałem... Boli najbardziej to, że ostatni mecz, już w zasadzie liczyłem kasę. Nie mam już siły dzisiaj nic analizować. Mam nadzieję nowik, że przyszykowałeś coś z MLB na noc ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Tak zazwyczaj gram, no ale... Liga Europejska zawsze była dla mnie loterią w under/over i dzisiaj znowu się na tym przejechałem... Boli najbardziej to, że ostatni mecz, już w zasadzie liczyłem kasę. Nie mam już siły dzisiaj nic analizować. Mam nadzieję nowik, że przyszykowałeś coś z MLB na noc ????
fartownie udało mi się przed chwilą złapać ten under w Arizonie, teraz już linia 7.5 więc nie polecam, ale 11 runów myślę że nie zrobią. Na noc próbuję:

Jays vs Orioles over 9.5 @ 1.80

Pamiętaj, że te Amerykańskie sporty to dzikie są, więc nie ma co szaleć, jeśli planujesz zagrać oczywiście.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Więc oficjalnie mój plan na noc to:
MLB 1:10
Jays vs Orioles over 9.5 @ 1.80 swoją drogą nieźle się uczepiłem tej pary, 3 noc z rzędu ich gram, jak na razie 50-50
WNBA 1:00
Liberty vs Mystic under 168.5 @ 1.89

A 97

analyst

Użytkownik
Własnie, mam pytanie do znawców MLB
Dlaczego często jest tak, że gdy drużyny grają ze sobą np. 2 czy3 mecze z rzędu to bardzo ale to bardzo często zwyciężają na zmianę ze sobą wtedy ? Zmieniają się składy czy jak ?
To widac też w kursach. Ktoś tam wygra np. 11:2 przy kursie 1,50 a na drugi dzień już jest 1,70 i częsta wtopa... ??

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Własnie, mam pytanie do znawców MLB

Dlaczego często jest tak, że gdy drużyny grają ze sobą np. 2 czy3 mecze z rzędu to bardzo ale to bardzo często zwyciężają na zmianę ze sobą wtedy ? Zmieniają się składy czy jak ?
To widac też w kursach. Ktoś tam wygra np. 11:2 przy kursie 1,50 a na drugi dzień już jest 1,70 i częsta wtopa... ??
w dużej mierze zależy od miotacza, w każdym meczu inny

D 0

dutra

Gość
fartownie udało mi się przed chwilą złapać ten under w Arizonie, teraz już linia 7.5 więc nie polecam, ale 11 runów myślę że nie zrobią. Na noc próbuję:
Jays vs Orioles over 9.5 @ 1.80
Pamiętaj, że te Amerykańskie sporty to dzikie są, więc nie ma co szaleć, jeśli planujesz zagrać oczywiście.
Jays muszą zrobić wynik bo bez nich o over pewnie będzie ciężko, dodatkowo underowe staty ma ich miotacz.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Jays muszą zrobić wynik bo bez nich o over pewnie będzie ciężko, dodatkowo underowe staty ma ich miotacz.
Dzisiaj slabi miotacze na gorkach + 2 poprzednie mecze mocne undery + publika leci w under. Licze ze palkarze z obu ekip dzis pocisna + duzo bledow. Defensywa obu druzyn mocno kuleje wedlug mnie. Licze na sporo runow. Nie jestem zadnym specem od MLB ale staram sie ten sport ugryzc od innej strony niz staty. Obstawiam MLB dopiero od tego sezonu i przedziwne rzeczy juz widzialem :grin:

D 0

dutra

Gość
Dzisiaj slabi miotacze na gorkach + 2 poprzednie mecze mocne undery + publika leci w under. Licze ze palkarze z obu ekip dzis pocisna + duzo bledow. Defensywa obu druzyn mocno kuleje wedlug mnie. Licze na sporo runow. Nie jestem zadnym specem od MLB ale staram sie ten sport ugryzc od innej strony niz staty. Obstawiam MLB dopiero od tego sezonu i przedziwne rzeczy juz widzialem :grin:
Staty i forma imo ale ja tu też jestem leszcz. Liczby ofensywne powinny być przydatne a nie są mocne, błędów nie da się zmierzyć - czysty przypadek moim zdaniem.
W każdym razie ostatnio nie trafiam więc może i statystyka nie ma znaczenia tak dużego
A no i jeszcze tyle że nawet gówniany miotacz nie gwarantuje nic bo wejdzie bullpen i pozamiatane jak wyniku nie wykręcą szybko. A i słabemu może się powieść na rzecz słabej ofensywy do czasu zmian.
//// No i oddał home run, pierwszy HR Candelario w karierze. GREAT

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Początkowe fazy Ligi Europy to cudo... niesamowity dzień, jeszcze raz serdecznie dziękuję użytkownikom Vidal i Grac45 za nakierowanie mnie na grę czystych kont faworytów w starciach z totalnymi ogórkami. Dzisiaj odbyło się naprawdę sporo takich spotkań i jak widać w wielu przypadkach udało się nie stracić bramki murowanym faworytom. Nos mi podpowiedział, żeby nie ruszać Kalju czy Runaviku, koniec końców wyszło to bardzo pozytywnie. GL koledzy!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom