atp_open
Użytkownik
haha mialem to samo napisac ale mnie wyprzedziles ????
haha mialem to samo napisac ale mnie wyprzedziles ????
On tego nie wygrał tylko Cilic przegrał, ale lepiej się wypowiadać nie widząc nawet jednego punktu ????
My zawsze się rozumieliśmy bez słów...haha mialem to samo napisac ale mnie wyprzedziles ????
Idealnie się sprawdziłoPrzy 4/4 stawiam na Lopeza bo mecz 50/50 a może nawet Lopez ma troszkę większe szanse. Kurs 2,35
No właśnie, a chodzi o to ze to nie Cilic miał wygrać, a przegrać F.Lopez "ze zmęczenia i wieku..."On tego nie wygrał tylko Cilic przegrał, ale lepiej się wypowiadać nie widząc nawet jednego punktu ????
Zmęczony jak Wawrinka w piątym secie z Murkiem :razz:
Ludzie nigdy nie zrozumieją, że każdy typ trzeba traktować jak 50/50. Dlatego trzeba używać plaskiej stawki i budżetu. Prosta zasada, nie masz kasy, nie grasz ! Do roboty...!Zmęczony jak Wawrinka w piątym secie z Murkiem :razz:
Ale dawać 1.5 na Cilica kiedy jest 4:4 w trzecim secie...widać ludzie to łykają.Ludzie nigdy nie zrozumieją, że każdy typ trzeba traktować jak 50/50. Dlatego trzeba używać plaskiej stawki i budżetu. Prosta zasada, nie masz kasy, nie grasz ! Do roboty...!
Cilic teraz wchodzi wkurzony i bierze meczCzyli co panowie. Teraz Murray/Soares 1.60 all in bo Cilic zmeczony po 3 setowym finale ?
A znasz jego "ciało" że twierdzisz że zmęczony...?Czyli co panowie. Teraz Murray/Soares 1.60 all in bo Cilic zmeczony po 3 setowym finale ?
Ja gram Cilic Matkowski wygra @ 2.2Czyli co panowie. Teraz Murray/Soares 1.60 all in bo Cilic zmeczony po 3 setowym finale ?