To zaczniemy dzisiaj od takiego typu:
Kashiwa Reysol - Consadole Sapporo over 0.5HT 1.80
Gamba Osaka - Kawasaki Frontale over 0.5HT 1,80
ako: 3,24 i w singlach również proponuje zagrać, powodzenia!
To co dzieje się od wczoraj przechodzi wszelakie pojęcie. Najpierw Astorga strzela bramkę w 95 minucie dającą zwycięstwo, później w 91 minucie Londrina strzela na 2-2 dając over 3,5, dziś Mito strzela bramkę w 92 minucie na 2-1. Miał ktoś więcej szczęścia w ten weekend?
Dart na 13:30:
Jamie Bain - Martin Schindler Martin Schindler wygra, @2.25, Unibet
Według mnie kursy powinny być przynajmniej równe. Schindlera widzę nawet jako faworyta tego meczu, więc tym bardziej warto zagrać. Value.
Mam pograne Fed wygra w Halle @2,1, długo myślałem czy nie zagrać kontry bo kursy na Zvereva pod @3 były pre ale zaspałem ???? A tu widzę miazga Federer, Sascha tak słabo gra?
Mam pograne Fed wygra w Halle @2,1, długo myślałem czy nie zagrać kontry bo kursy na Zvereva pod @3 były pre ale zaspałem ???? A tu widzę miazga Federer, Sascha tak słabo gra?
aktualnie to sascha nie ma nic do powiedzenia, duzo wali w auty ale to ze wzgledu na to, ze roger gra strasznie agresywnie i gdy tylko ma szanse przejmuje inicjatywe, tu nie ma odbijanek jak w meczu z agutem czy gasquet wiec mlodemu ciezko nadazyc ????