774 betrayal Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7161 Juz cegla i bardzo dobrze 213/48 min = 4.43 x 5 min = powinno juz byc 22 pkt w kwarcir a jest tylko 6 Kliknij aby rozwinąć... Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebie
Juz cegla i bardzo dobrze 213/48 min = 4.43 x 5 min = powinno juz byc 22 pkt w kwarcir a jest tylko 6 Kliknij aby rozwinąć... Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebie
4K atp_open Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7162 Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebie Kliknij aby rozwinąć... bo na forum trzeba rozliczac na minus a u ksiegowej na plus
Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebie Kliknij aby rozwinąć... bo na forum trzeba rozliczac na minus a u ksiegowej na plus
5,7K tomek80 Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7166 Tak sobie zagram. Townville Heat-Coast Gold Powyżej 159pkt Kliknij aby rozwinąć... bieda
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7167 Lucie w TB dramat Kliknij aby rozwinąć... opór, mam nadzieję, że w 2 secie coś powalczy bo jak mi dziewczyny utopią over po TB w 1 secie to się wkuchwię ????
Lucie w TB dramat Kliknij aby rozwinąć... opór, mam nadzieję, że w 2 secie coś powalczy bo jak mi dziewczyny utopią over po TB w 1 secie to się wkuchwię ????
D 0 dutra Gość Czerwiec 23, 2017 #7168 Zależy czy ten medical ma coś do gadania. Safarova powinna coś z siebie dać jak z cebulą
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7170 bo na forum trzeba rozliczac na minus a u ksiegowej na plus Kliknij aby rozwinąć... Taki zabobon?
283,8K kombajn Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7172 Dziala wam strona www.sportingbull.com ? Da się tsm jeszcze jakoś zalogować?���� Kliknij aby rozwinąć... przez vpn (wirtualna sieć prywatna) opera developer ma to w standardzie https://blogs.opera.com/desktop-poland/2016/04/darmowy-vpn-wbudowany-w-opere/
Dziala wam strona www.sportingbull.com ? Da się tsm jeszcze jakoś zalogować?���� Kliknij aby rozwinąć... przez vpn (wirtualna sieć prywatna) opera developer ma to w standardzie https://blogs.opera.com/desktop-poland/2016/04/darmowy-vpn-wbudowany-w-opere/
4K atp_open Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7173 Taki zabobon? Kliknij aby rozwinąć... nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minus
Taki zabobon? Kliknij aby rozwinąć... nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minus
62,3K prof Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7174 Wielki Kubot/Melo ???? Sklejeczka ich leje. Martin samym serwisem robi robote.
774 betrayal Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7175 nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minus Kliknij aby rozwinąć... Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy?
nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minus Kliknij aby rozwinąć... Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy?
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7176 i takie zawodniczki to ja lubię, przegrała 1 seta mając chyba ze 4 set pointy i zamiast się podłamać to ciśnie jeszcze bardziej ????
i takie zawodniczki to ja lubię, przegrała 1 seta mając chyba ze 4 set pointy i zamiast się podłamać to ciśnie jeszcze bardziej ????
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7177 moja propozycja na porannego penisa to: Safarova vs Gavrilova over 21.5 @ 1.81 Kliknij aby rozwinąć... takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :]
moja propozycja na porannego penisa to: Safarova vs Gavrilova over 21.5 @ 1.81 Kliknij aby rozwinąć... takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :]
4K atp_open Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7178 Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy? Kliknij aby rozwinąć... niby dlaczego? taki ktos powinien byc zadowolony jako odstrasza innych od grania bo widzi tylko minusy. A Ci co graja od czasu do czasu moje typyi wchodzi to napewno nie maja za zle rozliczanie na minus na forum. 1q = 56... 2q =39... Mamy 11 pkt zapasu.
Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy? Kliknij aby rozwinąć... niby dlaczego? taki ktos powinien byc zadowolony jako odstrasza innych od grania bo widzi tylko minusy. A Ci co graja od czasu do czasu moje typyi wchodzi to napewno nie maja za zle rozliczanie na minus na forum. 1q = 56... 2q =39... Mamy 11 pkt zapasu.
210 aaandrzej Użytkownik Czerwiec 23, 2017 #7180 takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :] Kliknij aby rozwinąć... Sie tak nie cieszjest bo zaraz siebędę ktoras potknie i bedzie krecz :razz:
takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :] Kliknij aby rozwinąć... Sie tak nie cieszjest bo zaraz siebędę ktoras potknie i bedzie krecz :razz: