betrayal
Użytkownik
Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebieJuz cegla i bardzo dobrze
213/48 min = 4.43 x 5 min = powinno juz byc 22 pkt w kwarcir a jest tylko 6
Oby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebieJuz cegla i bardzo dobrze
213/48 min = 4.43 x 5 min = powinno juz byc 22 pkt w kwarcir a jest tylko 6
bo na forum trzeba rozliczac na minus a u ksiegowej na plusOby ci siadło, bo same minusy ostatnio u ciebie
biedaTak sobie zagram.
Townville Heat-Coast Gold
Powyżej 159pkt
opór, mam nadzieję, że w 2 secie coś powalczy bo jak mi dziewczyny utopią over po TB w 1 secie to się wkuchwię ????Lucie w TB dramat
Taki zabobon?bo na forum trzeba rozliczac na minus a u ksiegowej na plus
przez vpn (wirtualna sieć prywatna)Dziala wam strona www.sportingbull.com ? Da się tsm jeszcze jakoś zalogować?����
nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minusTaki zabobon?
Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy?nie zabonon tylko raz mnie wkurzylo jak ktos juz rozliczal na minus a mecz sie jeszcze nie skonczyl. Od tego meczu rozliczam wszystko na minus
takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :]moja propozycja na porannego penisa to:
Safarova vs Gavrilova over 21.5 @ 1.81
niby dlaczego? taki ktos powinien byc zadowolony jako odstrasza innych od grania bo widzi tylko minusy. A Ci co graja od czasu do czasu moje typyi wchodzi to napewno nie maja za zle rozliczanie na minus na forum.Ale wiesz że to jest irytujące jak ktoś śledzi Twoje postępy?
Sie tak nie cieszjest bo zaraz siebędę ktoras potknie i bedzie krecz :razz:takie opcje uwielbiam 6:7 3:0, szybciej o over się nie dało :]