>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
C 50

chivens

Użytkownik
panowie, mieliscie problem z weryfikacja w Dafabet przy wyplacie? Mam tam ok. 4k do wyplacenia, ale przy weryfikacji &quot;okazalo sie&quot;, ze na podstawie tych skanow nie sa w stanie zakonczyc weryfikacji pozytywnie, odsylam im codziennie inne zdjecia, na ktorych widac wszystko i dalej nic, ciagnie sie to ponad tydzien i boje sie, ze zablokuja mi w koncu konto i nigdy nie ujrze moich pieniedzy

seba6 533

seba6

Użytkownik
thompson 2 set @4.5
Goscia generalnie juz nie ma w turnieju bo odpadl w kwalach ???? Ale co to takiego pokonac murray na jego ulubionej nawierzchni

C 50

chivens

Użytkownik
panowie, mieliscie problem z weryfikacja w Dafabet przy wyplacie? Mam tam ok. 4k do wyplacenia, ale przy weryfikacji &quot;okazalo sie&quot;, ze na podstawie tych skanow nie sa w stanie zakonczyc weryfikacji pozytywnie, odsylam im codziennie inne zdjecia, na ktorych widac wszystko i dalej nic, ciagnie sie to ponad tydzien i boje sie, ze zablokuja mi w koncu konto i nigdy nie ujrze moich pieniedzy
podbijam, ktos cos?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Warto dzisiaj w Trento wchodzić. 2:3, ale swój parkiet.
Parkiet swój, grają lepiej,ale widać już zmęczenie niestety.
W ostatnim meczu w 4 kwarcie nie istnieli,a mieli 10pkt przewagi. Sutton też gra z kontuzją. Pewnie wygrają,ale słaby ten kurs.
Całe play offy grają w 6- 7 zawodnikow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom