myk jest taki ,ze one statystyki nabijaja . cale turnieje bez porazki , na olimpiadzie i mistrzostwach zawsze amerykanki je kulna a tutaj raczej powinny caly turniej z czystym kontemnie eksploatuja sie maja 1 miejsce w grupie graja z gospodyniami, jakby je zmiazdzyly to raczej pozytywnie nie byly by odbierane na reszte turnieju, poza tym czeszki walcza o honor itd dla hiszpanek to taki sparing bardziej i moj over nawet wejdzie
Rosjanki za to zrobily jesien sredniowiecza a czailem sie po 1.6 to sie zawhalem po tym co ostatnio pokazaly
Stary Cornet 2:1Broady 2-0 1.8
Myślałem że przez moment przysnąłem z zamknięciem ale już wszystko do normy wróciłoPsychol,oglądasz ręczną ?
Bo nie wiem,czy nie zamykać tego Puerto Riko.
Duży rośnij.Myślałem że przez moment przysnąłem z zamknięciem ale już wszystko do normy wróciło
Mam na wszelki wypadek kontry pograne w końcówce jak Portoryko odjechałoDuży rośnij.
Cornet nie istnieje :/Pavluchenkova WIN 2 set
Cornet WIN 2 set
@ AKO 2,40
Niedawno zacząłem z tego względu że niby coś od 1 lipca ma się zmienić w prawie. Poza tym mi nie przeszkadza ten podatek póki dają wygrywać, gram za większe stawki to i tak nieźle wychodzi. Do tego szybkie i bezproblemowe wypłatyDlaczego przyjacielu dajesz się okradać?
Ale chyba nie z buka?Witam wszystkich, co u was?
ja walczę, zmniejszyłem zadłużenie o jakieś 7 tysięcy, ale do końca jeszcze bardzo daleko.
w dużej części z buka, stare błędy, straszne błędyAle chyba nie z buka?