Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nie eksploatuja sie maja 1 miejsce w grupie graja z gospodyniami, jakby je zmiazdzyly to raczej pozytywnie nie byly by odbierane na reszte turnieju, poza tym czeszki walcza o honor itd dla hiszpanek to taki sparing bardziej i moj over nawet wejdzie
Rosjanki za to zrobily jesien sredniowiecza a czailem sie po 1.6 to sie zawhalem po tym co ostatnio pokazaly
myk jest taki ,ze one statystyki nabijaja . cale turnieje bez porazki , na olimpiadzie i mistrzostwach zawsze amerykanki je kulna a tutaj raczej powinny caly turniej z czystym kontem
Haha to był mój bet dnia. Już rano jak 1xbet wystawił kursy to wiedziałem że w to wchodzę. Czekałem tylko na live aż STS wystawi ten mecz bo niestety teraz u nich gram
Haha to był mój bet dnia. Już rano jak 1xbet wystawił kursy to wiedziałem że w to wchodzę. Czekałem tylko na live aż STS wystawi ten mecz bo niestety teraz u nich gram
Niedawno zacząłem z tego względu że niby coś od 1 lipca ma się zmienić w prawie. Poza tym mi nie przeszkadza ten podatek póki dają wygrywać, gram za większe stawki to i tak nieźle wychodzi. Do tego szybkie i bezproblemowe wypłaty