mi żal dupe sciska , ze zamiast kebaby over 154,5 w mecuz wzialem jak frajer over 34,5 na 3 kwartemergea i ciapaty na trawie szalu nie robia mam pograny drugi debel przed meczem niestety w ako ze slowenia
To drugi Monfils. Czarny ma we krwi pajacowanie itd. Zobacz jak on się zachowuje.nie wiem czemu brown tak zachowawczo gral przy mp, podbijal to pileczke do gory zamiast grac swoje, nie ogladalem meczu ale przelaczylem na koncowke i im dluzej wymiana trwala to Justin mial mniej do powiedzenia, po pierwszym secie zagralem Niemca ze wygra 2-0 to nie wykorzystal tylu szans, grass to jest jego nawierzchnia ale po tak przegranym drugim secie sam pobralem Kanadyjczyka.
Stary nie chce byc zlosliwy , ale co napisales to zagralem na odwrot i wszystko weszlo - dzieki wiecfajnie mnie zalatwily z tym underem ...........
Tak, zwrot.W sts dadzą zwrot za Kyrgiosa?
We wszystkim jesteśmy daleko w tyle za zachodem od A do Z!Przyjemnie się ogląda tych Niemców. Niby rezerwy, dużo młodych, a jest sporo jakości. Jednych nie ma, to od razu maja innych w ich miejsce, bez wielkiej straty jesli idzie o poziom. A u nas to posucha będzie tak za 3 lata... W szkoleniu to jestesmy daleko w tyle jeszcze.