Rozsądny typ, chyba, że Recife odmieni się w drugiej połowie, bo póki co to wygląda, jakby Vitoria goniła wynik, a jest tutaj teoretycznie jako "dog" i bardziej zagraża z szybkich akcji. Powodzenia ????ja stawiam , ze gospodarze , czyli Recife nie strzela ponad 1,5 goli ???? marcusgreen - moze twoj typ tez wejdzie ????
Ale nie napisałem, że ten mecz wygrają, jednak potrzeba zwycięstwa i reakcje po zdobytych punktach na to wskazują. Argentyńczycy poki co świetnie blokiem, przecież zapał to nie wszystko oprócz tego trzeba mieć argumenty sportowe ????taki sam zapal mieli z serbami, jak weszli na zagrywke szybko go stracili wraz z moimi pieniedzmi na seta
Jeszcze nawet nie zaglądałem kto tam jutro gra...ale pewnie coś pogram,dam znaka.Tomek serio pytam z tego co wiem obyty jestes w wnba wiec nie wal jakkolwiek
Dwa rzuty rożne, dwa gole. Dobranoc.Recife - Vitoria under 2,5 - 2.20
Co to za stroną,podziel sięwygralem troche na "Polsce" i zlapalem strone z typami na wnba ale potrzebowalem Twojego potwierdzenia w sumie nie ma czego rozstrzasac
KASAAANY Red Bulls over 0,5 @1,70
Philadelphia Union - New York Red Bulls, over 1.5 FT @ 2.17 Unibet
46' 0-0
Philadelphia - New York Red Bulls
Typ: 2
Kurs: 2,23 w STS
Emelec - Independiente, over 2.5 FT @ 1.80 Unibet
76' 1-1
Dokładnie, też pograłem po kursie 2,2 ale to, czego nie strzelali, to jakaś paranoja
Były setki, ale ich wykończenie to jakaś patologia
1-3
mialem pierwsze 15 pktow przy 11-10 w plecy i pierwsze 20 na 1 setznowu polapales hc litsoci nie masz w takich egzotykach grac handicupy to trzeba miec jaja jak berety albo kopalnie zlota