atp_open
Użytkownik
jak zamkna to skad kase wezma? przeciez caly cyrk to o dochody a nie o moraly...Jak ktos bedzie gral w sts to naprawde szok.A to zamykają internetowych buków od 1 lipca?
jak zamkna to skad kase wezma? przeciez caly cyrk to o dochody a nie o moraly...Jak ktos bedzie gral w sts to naprawde szok.A to zamykają internetowych buków od 1 lipca?
Co tu się odjaniepawliło, wyłączyłem telewizor i jednak
Telewizja kłamie? :razz:Co tu się odjaniepawliło, wyłączyłem telewizor i jednak
???? jak coś to Portugalia - Meksyk na tvp1Na tvp sport czasowka z wyścigu dookola Szwajcarii ???? zamiast meczu Portugalia - Meksyk. Trzymajcie mnie...
Na TVP 1 jest meczNa tvp sport czasowka z wyścigu dookola Szwajcarii ???? zamiast meczu Portugalia - Meksyk. Trzymajcie mnie...
szkoda 1-2 po TB. Widać że myśleć jeszcze nie potrafią. Po 10 i wtedy podwójne odbicie, zjebana zagrywka. Lepszego momentu nie mogły znaleźćSiatkówka plażowa - Monaco Open - Kobiety
Schumacher/Behrens vs Felisberta da Silva/Maximo Horta 1 @ 7.75 Dafabet
Mecz za 10min
Kurs mocno przesadzony. Brazylijki traciły tutaj sety z dużo słabszymi parami. Juliana to już nie ta sama zawodniczka, wyraźnie ma regres formy. Horta bardzo przeciętna. Niemki solidne, mądrze grające. Brać i tyle.