pasquardo
Użytkownik
Isner 2,81
Spie..lił tiebreaka
Isner 2,81
Cepede @5.00 toto
Nie masz typów po kursie 20? Przecież co za różnica wejdzie czy nie podać można.
Nowy system, tzw. ABBAJakis nowy pomysl FIFA ma z karnymi na MS U20? Czemu zespoly nie wykonuja karnych naprzemian tylko po dwoch z jednego zespolu po sobie?
A co dolegalo staremu systemowi, ze trzeba bylo go zmienic?Nowy system, tzw. ABBA
Ja pograłem po 7,5. Kurs warty ryzykaTeż pograłem Buste ale raczej to przegra niestety ;(
Drużyna, która zaczynała karne miała większe szanse procentowe na wygranie ich.A co dolegalo staremu systemowi, ze trzeba bylo go zmienic?
Plus testują dodatkową zmianę w dogrywce.Prowadzone przez naukowców badania dowiodły, że zespół, który rozpoczyna serię jedenastek, ma 60 proc. szans na zwycięstwo. Dlatego zaproponowano, aby po pierwszej próbie każda z drużyn wykonywała po dwa karne z rzędu (systemem ABBAABBAAB), niczym tenisiści serwujący w tie-breaku. Taka sekwencja będzie kontynuowana także w przypadku rozegrania więcej niż standardowych pięciu serii. (http://www.tvn24.pl)
Dolegalo to, że drużyny zaczynające karne wygrywały je w 60%. Starają się wyrównać szanse ????A co dolegalo staremu systemowi, ze trzeba bylo go zmienic?
ktoś z takim bekhendem jak raonic nie powinien być na 6 miejscu w rankingu... grać mu tylko na bek...Raonic miał po setowej przy 5:4 i 6:5 to zmarnował a teraz w tb bęcki zbiera
VPN na kraj w którym nie ma blokady od 365.Da radę jakoś śledzić tylko wyniki na całorocznym ?
Carreno-Busta wyrównał ???? Teraz gem dla niego. Kurs spadł do 2,47Ja pograłem po 7,5. Kurs warty ryzyka
A teraz?Carreno-Busta wyrównał ???? Teraz gem dla niego. Kurs spadł do 2,47