owen930
Użytkownik
no niestetyPironkova 1.7 ???? może jej się polepszy i wygra ????
no niestetyPironkova 1.7 ???? może jej się polepszy i wygra ????
Grałem sobie którejś nocy/ranka for fun za drobne wyższe kursy, tak po prostu intuicyjnie. Gdybym grał grubiej, byłbym dużo do przodu.badminton
Supajirakul P. / Taerattanachai S.-1.5sets vs Awanda A. S. / Istarani Ni K. M.
2,25 bet365
Brak na forum specjalisty od tego sportu a naprawde fajne kursy mozna zlapac. Dla mnie troszke kurs zawyzony. Szanse daje 60/40 Zaraz start
Tylko Linetty bo na to zgodził się klub. Miał jeszcze być Zieliński i Milik lecz Napoli nie wydało zgody na ich grę w tym turnieju.Kogo Polska wziela?
Oszalałeś? Czas dla underów, w tym meczu już się skończył. Jak ci wejdzie, to przy dużym kawałku szczęścia.
jak w masełko ruud nie chce tego wygracFelix Auger Aliassime @2,08 warto naprawde ruud nic nie gra
to jes 16 latek a ruud nic nie potrafi ugrac a bardziej doswiadczony chociaz tez mlody
nie, pisz:]Widzieliście,Co Francja w taj breku zrobiła ????
No nie oszalałem. 80 min i 0-0Oszalałeś? Czas dla underów, w tym meczu już się skończył. Jak ci wejdzie, to przy dużym kawałku szczęścia.
Spieprzyli to koncertowo
Ale oglądasz ten mecz? Wydaje mi się, że nie. Przed chwilą Szwecja karny niewykorzystany i dobitka. Szkoda dyskusji.No nie oszalałem. 80 min i 0-0
hehe 2 set 19-17===>19-21badminton
Supajirakul P. / Taerattanachai S.-1.5sets vs Awanda A. S. / Istarani Ni K. M.
2,25 bet365
Brak na forum specjalisty od tego sportu a naprawde fajne kursy mozna zlapac. Dla mnie troszke kurs zawyzony. Szanse daje 60/40 Zaraz start
zwrotdokladam Szwecja 3.75 dnb za drobne 70min