>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Mięśnie brzucha to na pewno ale chyba i noga, ramie. Co mu nie dolega byłoby łatwiej..Środki przeciwbólowe zaczną działać i ogra samym serwisem tego młota Chardego.Mam mocno over 21,5 i lżej 22,5 i jestem pełen obaw jak widzę co ten Chardy gra.

drexler 570

drexler

Użytkownik
a w trzecim 15-7 :grin:
Były małe turbulencje jak to zwykle w meczach kobiet ale na szczęście tie-break kontrolowany od początku do końca.Mam słabość do tej pary Hermannova i Slukova, podoba mi się ich gra generalnie i często na nie gram.;)
P.S Dziś Safarova będzie miała problem żeby wygrac z Hsieh.W pierwszym meczu z Min grała b.słabo a Hsieh w formie i super gra przy siatce.Za seta Hsieh dają 1,70 a Safarova nawet w dobrej formie lubiła oddać seta w prezencie. Dziś może nawet przegrać mecz.

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Haga - Kobiety

Bawden/Clancy vs Ukolova/Barsuk 1 @ 1.35
Hermannova/Slukova vs Birlova/Motrich 1 @ 1.20
Humana-Paredes/Pavan vs Menegatti/Perry 1 @ 1.18
Bansley/Wilkerson vs Bell/Laird 1 @ 1.35

@ 2.58 Dafabet

Sporo typów, ale tutaj nie widzę zbytnio szans na porażkę faworyta.
Herrera/Gavira - Crabb/Rosenthal 1
Pedro/Guto - Perusic/Schweiner 1
Nicolkai/Lupo - Dollinger/Erdmann 1
Brunner/Patterson - WInter/Seidl 1

Warto coś z tego?

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Stefan69 myślę żeby zagrać win Ribarikovej lub +4.5 Sasnovic. Byłbyś tak uprzejmy prośba i wyraził swoją opinię o tych typach. Masz nosa do tenisa więc Twoja opinia by pomogła.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
El. do GP 2018 - Olching 14:00
Madsen - Miedziński 1 @1.57
Huckenbeck - Szczepaniak 2 @2.02
@3.17 iforBet
Madsen w lidze 2 średnia biegowa, praktycznie na nim i na Holcie Włókniarz trzyma wynik w każdym meczu. Miedziński okolice 20 miejsce jeśli chodzi o średnią biegową. Zresztą, nawet nie chodzi o statystyki. Forma lepsze Duńczyka i on tą parę wygra.
Niemiec faworytem u bukmacherów chyba tylko ze względu na to, że jedzie u siebie. W Grudziądzu jak na razie tylko jeden mecz, w Lesznie. I nawet niezły wynik wykręcił (8+1). Ale kurde, Szczepaniak w super formie w Nice 1 Lidze, nie przyjechał ani razu ostatni w 42 biegach w lidze. Dobre value jak dla mnie, jak zawody byłyby nie w Niemczech, kursy byłyby wystawione odwrotnie.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Herrera/Gavira - Crabb/Rosenthal 1
Pedro/Guto - Perusic/Schweiner 1
Nicolkai/Lupo - Dollinger/Erdmann 1
Brunner/Patterson - WInter/Seidl 1
Warto coś z tego?
Nie gram u mężczyzn tylu spotkań. Jak już walę 3-4 typy to wolę mecze dziewczyn. Łatwiej to przewidzieć jakoś mi.
Gra na faworytów i tyle. Chociaż na Herrera/Gavira bym nie stawiał. Amerykanie to doświadczona para i może tutaj być niespodzianka. Nie mówię, że to nie wejdzie, ale ja osobiście w taki zestaw bym się nie pchał.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom