arass1
Użytkownik
A co mu dolega?Lopez może wygra tego seta, ale z kontuzją to raczej całego meczu nie dociągnie.
A co mu dolega?Lopez może wygra tego seta, ale z kontuzją to raczej całego meczu nie dociągnie.
To prawda, dlatego nie zdecyduje się na typ w jego stronę.Chardy od momentu przerwy Lopeza nic nie gra, zaraz szansa na bp dla Lopeza.
I tak skończy się pewnie kreczem Lopeza ale mam nadzieje,że dogra do końca.Na chardego spory kurs nie wiem czy nie zaryzkowac na niego
Od tego momentu jak napisales Kozlov polamany 3x...Kozlov też nie do złamania jest. Będą 2 TB a tam to loteria
a w trzecim 15-7 :grin:Slukova/Hermannova wydawało się,że kontrolują mecz i w drugim przy meczbolach 20-18 zrobiło się 20-22..
Były małe turbulencje jak to zwykle w meczach kobiet ale na szczęście tie-break kontrolowany od początku do końca.Mam słabość do tej pary Hermannova i Slukova, podoba mi się ich gra generalnie i często na nie gram.a w trzecim 15-7 :grin:
Może nie :]Lopez chyba wjebie co ?;/
Lopezik heheMoże nie :]
Herrera/Gavira - Crabb/Rosenthal 1
1xbet, niekiedy Marathonbet ma.Poland Championship U14! można to gdzieś obstawić? :grin: Stream jest na sportzone ;D
Nie gram u mężczyzn tylu spotkań. Jak już walę 3-4 typy to wolę mecze dziewczyn. Łatwiej to przewidzieć jakoś mi.Herrera/Gavira - Crabb/Rosenthal 1
Pedro/Guto - Perusic/Schweiner 1
Nicolkai/Lupo - Dollinger/Erdmann 1
Brunner/Patterson - WInter/Seidl 1
Warto coś z tego?