tmlmrf
Użytkownik
u ciebie był plusik pół godziny wcześniej więc może zluzuj nieco, bo jak innym coś nie weszło to pierwszy do wypominków byłeś...mecz sie skonczyl? czy cyca chcesz do ust?
u ciebie był plusik pół godziny wcześniej więc może zluzuj nieco, bo jak innym coś nie weszło to pierwszy do wypominków byłeś...mecz sie skonczyl? czy cyca chcesz do ust?
Zostaw go, on już tak od wczoraj szczeka jak kundel na podwórku, byleby ktoś uwagę na niego zwrócił.u ciebie był plusik pół godziny wcześniej więc może zluzuj nieco, bo jak innym coś nie weszło to pierwszy do wypominków byłeś...
skonczyl sie :razz:mecz sie skonczyl?
Matty1991 to jest wegl specjalista co typ w tym mcu to skutecznosc jakos 0/20 to jest GOSC.
Ty zas wgl nie typujesz wiec do budy.
Teraz powinieneś ładnie przeprosić i zamilknąć póki co. Z tego co zauważyłem, to twoja aktywność tutaj skupia się na obrażaniu innych, a to nie o to tu chodzi. Trochę pokory błaźnie... :zoltakartka:Linette niedlugo w dupe hehe, u mnie bedzie plusik Petkovic.
Nie kompromituj się.
Stefan leszczu? czytasz mnie? wiedz, że możesz mi buty czyścić.
Janowicz wygrał? wygrał. W niedziele siatka Bulgaria weszla? weszła.
1wtopa na 5typów tutaj podawanych to 80% skutecznosci ????
plus dzisiejszy mysle.
miło, że pamiętasz moje posty.Zostaw go, on już tak od wczoraj szczeka jak kundel na podwórku, byleby ktoś uwagę na niego zwrócił.
:browar565::browar565::browar565::jupi::jupisdfgdfg:Mama nadzieje, że double bp będzie dla Vikhlyantseva. Kiczny specjalnie dla ciebie:
Petko Dance
https://www.youtube.com/watch?v=47p9JJvWuKQ
kiedy podasz typ? bo chce zagrac na odwrot ???? ????:-|Sam sie nie kompromituj frajerze ????
Szczególnie że Johnson nic nie robi. Stać i przebijać to potrafi nawet Radwańska. Niemiec zajebal sobie wygrane spotkanie.Kohlschreiber P. nie ta liga co Johnson ????
Drugi mecz już tak przegrali....spali cały mecz przy zbiorkach i się zemsciło.Filipiny haha ????
Siatkówka plażowa - Haga - Mężczyźni
Denin/Popov vs Faiga/Hilman 1 @ 2.00 Dafabet
Nie tak dawno w Moskwie 2-0 dla pary Denin/Popov. Oczywiście tam grali na zewnątrz, tutaj kort nr 2 i mecz pod dachem, ale zawodnicy z Izraela od dłuższego czasu bez formy, ale Ukraińcy może i mniej znani, ale lepiej zbilansowani.