cuadrado12
Użytkownik
Kamerun w 10, over 3,5 w meczu przy wyniku 2-0 @1.90 bet365
Skoro sprawdzalem w wielu miejscach i na roznych kompach, to chyba "nie tylko mi" Rafciu. Czytajcie ze zrozumieniem dzieciaczki.Bajka, bo Tobie nie działa. Mocny argument.
Kolumbia 3-0 i jest dopiero 50 minut. Coś czuje, że tutaj jeszcze nastrzelają ????Kamerun w 10, over 3,5 w meczu przy wyniku 2-0 @1.90 bet365
Nie będę się kłócił, mi wystarczył jeden "komp", żeby sprawdzić, że działa i tnie się dla transmisji z mocno egzotycznych lig, także czytam ze zrozumieniem, bo bajką dla Ciebie jest opinia innych osób na temat tej wtyczki :razz:Skoro sprawdzalem w wielu miejscach i na roznych kompach, to chyba "nie tylko mi" Rafciu. Czytajcie ze zrozumieniem dzieciaczki.
O proszę, nagle sie okazalo, ze jednak nie wszystko jest tak pieknie. Ja akurat nie jestem u siebie teraz, no i jakos też tnie na takim meczu jak Francja - Anglia, bo sprawdzilem wlasnie, co chyba egozytycznym meczem nie jest. Pisać to sobie możesz co chcesz, ja wiem jak to wygląda w praktyce Rafciu. :]Nie będę się kłócił, mi wystarczył jeden "komp", żeby sprawdzić, że działa i tnie się dla transmisji z mocno egzotycznych lig, także czytam ze zrozumieniem, bo bajką dla Ciebie jest opinia innych osób na temat tej wtyczki :razz:
Może i tak, ale na nowym Windowsie niestety też są.Jak się korzysta z Windows 98 to faktycznie mogą być problemy
czasem są wyjątki od reguły,gratuluję.No i Rusek wygrał.
Kto tam pisał, że to bzdura ?
Bez spiny, pozdrawiam. ????
zgadza się, lubi ciąć. Czy to tenis czy piłka. Laptop dobry,net szybki więc tu cyferki mają rację inaczej bym hejtował gościa.O proszę, nagle sie okazalo, ze jednak nie wszystko jest tak pieknie. Ja akurat nie jestem u siebie teraz, no i jakos też tnie na takim meczu jak Francja - Anglia, bo sprawdzilem wlasnie, co chyba egozytycznym meczem nie jest. Pisać to sobie możesz co chcesz, ja wiem jak to wygląda w praktyce Rafciu. :]
Może i tak, ale na nowym Windowsie niestety też są.
Przecież nie będę się kopał z koniem, niech będzie, że nie działa :]O proszę, nagle sie okazalo, ze jednak nie wszystko jest tak pieknie. Ja akurat nie jestem u siebie teraz, no i jakos też tnie na takim meczu jak Francja - Anglia, bo sprawdzilem wlasnie, co chyba egozytycznym meczem nie jest. Pisać to sobie możesz co chcesz, ja wiem jak to wygląda w praktyce Rafciu. :]
Arevalo @11.00 /totolotek
Kur... Czy ja napisalem, ze nie dziala? Dzialac dziala, ogladac mozna, ale co to za ogladanie... Jak komus cos takiego nie przeszkadza to niech sobie oglada. Ja sprawdzilem pod kilkoma adresami, na kilku sprzetach, no i wszedzie jest to samo, więc jakieś argumenty jednak mam... Może akurat jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, nie wiem.Przecież nie będę się kopał z koniem, niech będzie, że nie działa :]
zgadza się, lubi ciąć. Czy to tenis czy piłka. Laptop dobry,net szybki więc tu cyferki mają rację inaczej bym hejtował gościa.
Dokładnie tak jest jak napisałeś. W ogóle to jaki miałbym interes w robieniu antyreklamy takiej wtyczki? Gdyby śmigało to bym tylko zachwalał i polecał. ????potrafi działać 20minut płynnie a póżniej zatnie na chwilę bądż dłużej więc nie cwaniakuj. Jestem po neutralnej stronie.
Dobra, może trochę mnie poniosło, koniec kłótni. To wszystko przez Sevastovą :?. No offence!Kur... Czy ja napisalem, ze nie dziala? Dzialac dziala, ogladac mozna, ale co to za ogladanie... Jak komus cos takiego nie przeszkadza to niech sobie oglada. Ja sprawdzilem pod kilkoma adresami, na kilku sprzetach, no i wszedzie jest to samo, więc jakieś argumenty jednak mam... Może akurat jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, nie wiem.
Niestety 2-0Katar vs. Korea: X @3.25