na 99%Brussels +9,5 pkt-a po 1,79 bet-at-home, belgijska koszykówka, zaraz zaczynają, dwa poprzednie mecze wyrównane, jestem zdania, że ten finał tak szybko się nie skończy
Matty1991 z dedykacjąBułgaria +2.5 pkta w 4secie 1.98
specjalnie dla Ciebie wtapiaczu. Patrz i ucz się.
edit. w Unibecie grane.
Słaby skład by w tej chwili na nich stawiaćCo myślicie o graniu na zwyciestwo Niemców w pucharze konfederacji po kursie 3,60
Nice typ!:grin:
nie mam pojecia ale pewnie tylko jakis "incydent"ktoś wie co sie stało w grecji(koszykówka?) mecz przerwany?!
obydwaj mają wpisane w klasyfikacji końcowej DNF czyli nie ukończyliMieliście kiedyś taka sytuacje?
Zagrałem w STSie, że Alonso będzie lepszy o Kvyata. Kvyat ukończył wyścig na 56 okrążeniu, a Alonso na 68 (zabrakło jednego do mety...) Regulamin tego pseudo buka mówi :
Wynik Wyścigu (Pojedynek Par): Zakłady zostaną rozstrzygnięte na podstawie oficjalnej
klasyfikacji. W sytuacji gdy żaden z zawodników nie ukończy wyścigu, o zwycięstwie
decydować będzie liczba ukończonych okrążeń. Jeśli obydwaj kierowcy ukończyli taką samą
liczbę okrążeń i nie skończyli wyścigu, zakłady będą nieważne.
No to dla mnie sytuacja jest jasna, Alonso wygrał tą parę, a rozliczyli jako zwrot. Wypowie się ktoś na ten temat ?
Zgadza się ale...obydwaj mają wpisane w klasyfikacji końcowej DNF czyli nie ukończyli
tutaj Ci nikt nie pomoże. Wejścna czat dziś lub jutro jeśli nieczynny i tam skargi i reklamacje kierować proszę.Zgadza się ale...
"W sytuacji gdy żaden z zawodników nie ukończy wyścigu, o zwycięstwie
decydować będzie liczba ukończonych okrążeń"
Więc Alonso wygrał.