Dwa razy mieli takie przewagi i dwa razy dali się dojechać, jak to przegrają,to nie wiem jak to skomentować.Mayaguez mieli przewage +16 na poczatek 4kw. roznica spadla tylko do +4 a szkoda bo bylo juz na spokojnie
Wnba liniaPuszczę coś na Cavs, ale bez szaleństw .
Teraz jeszcze Mayaguez z Portoryko sobie pogram,po 2,30.
Jutro Filipiny i dobry kurs na Hotshots,fajny skład mają,według mnie duże szanse jutro.
Na teraz jeszcze,można przyczaic się na over w Wnba Sparks-Dallas.
Za darmo pieniądze dawali, braliście?Panowie, jest promocja.
Czy GSW wygra wszystkie mecze w PO?
Nie: @3
Nikt wcześniej tego nie dokonał a dają na to trójkę ????
gratulacje. Ja odpuscilem nba i pogralem sobie under 189.5 w super rangers ????Za darmo pieniądze dawali, braliście?
Ostatecznie kurs mnie nie zadowolił, więc pograłem Cavs win i najlepszy strzelec Irving - w kombinacji z Pingwinami i Japonią w siatkęgratulacje. Ja odpuscilem nba i pogralem sobie under 189.5 w super rangers ????
i tak sie zarabia! duze kursy a nie 1.3 hehe Graty jeszcze raz tylko stawka ciut mala.Ostatecznie kurs mnie nie zadowolił, więc pograłem Cavs win i najlepszy strzelec Irving - w kombinacji z Pingwinami i Japonią w siatkę
https://zapodaj.net/a492855bdab8e.png.html
Cavs odrobieniForrest Hill Millford Dnb 1.20 konkretnie łatam.
Edit:
20 minut meczu zostało, jest 2-0 dla gospodarzy, nie było dodatkowych przerw, goście przestrzelili karnego i kursy są mega zawyżone, gdyż poszły spadki na drużynę gości. W pierwszym meczu między tymi drużynami dzisiejsi gospodarze przegrali 2-3 na wyjeździe.
Brawo! =) Ładny kupon, całkiem przyjemna wygrana =) Gratulacje =)Ostatecznie kurs mnie nie zadowolił, więc pograłem Cavs win i najlepszy strzelec Irving - w kombinacji z Pingwinami i Japonią w siatkę
https://zapodaj.net/a492855bdab8e.png.html
To typowy for fun, 1% szans na wejściei tak sie zarabia! duze kursy a nie 1.3 hehe Graty jeszcze raz tylko stawka ciut mala.
Postawiłeś za dwa złote i się cieszysz...żałosny jest ten Twój komentarzFortuna bankrut hahah . Co za debil u nich kirs 20 na clevland wystawil
a jeszcze trzeba odciagnac podatek.. ???? ???? ????Postawiłeś za dwa złote i się cieszysz...żałosny jest ten Twój komentarz