Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
To nie ja pisałem, ale jaka patologia, haha
W I secie tamten nie umie grać, w II secie Kicker, a w III to już mnie tylko dobili i to taki śmieciowy kurs :grin:
Dostali seta w prezencie ze tak to powiem. Farah dfy serwujac na Dabrowski albo nie umie zareturnowac dobrze jej serwisu. Jak tak dalej bedzie to pocisna w super tb
Uprzejmie informuję, że metody płatności polegające na portfelach elektronicznych nie będą dostępne na Pańskim koncie. Jest to decyzja naszego Działu Finansowego oparta na wewnętrznych procedurach. Proszę skorzystać z jednej z pozostałych metod dostępnych na koncie. Niestety nie mogę udzielić Panu bardziej szczegółowych informacji
Uprzejmie informuję, że metody płatności polegające na portfelach elektronicznych nie będą dostępne na Pańskim koncie. Jest to decyzja naszego Działu Finansowego oparta na wewnętrznych procedurach. Proszę skorzystać z jednej z pozostałych metod dostępnych na koncie. Niestety nie mogę udzielić Panu bardziej szczegółowych informacji