3,7K rafcio_100 Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6882 Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... Nie rozumiem tylko, co ona komu takiego zrobiła, że tak cisną ludzie po niej?
Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... Nie rozumiem tylko, co ona komu takiego zrobiła, że tak cisną ludzie po niej?
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6883 Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... ja tam Isi kibicuję, ale daleko jej do optymalnej formy, Belgijka gra więcej dropów niż Aga, a to już jest niepokojące
Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... ja tam Isi kibicuję, ale daleko jej do optymalnej formy, Belgijka gra więcej dropów niż Aga, a to już jest niepokojące
4K atp_open Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6885 Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... Aga wygra, klopot moze byc z -4
Aga odłamała na 3-3 (cisza). Została połamana do 0. Jazda z Agą za 3,2,1... Kliknij aby rozwinąć... Aga wygra, klopot moze byc z -4
658,2K psychol32 Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6887 Będzie płacz Kliknij aby rozwinąć... Nie będzie bo nie grałem tego meczu
644 lobot Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6891 Konjuh gówniara niezłą olewkę sobie robi. Zamyka mi kupon na 2.5k....
210 aaandrzej Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6892 Kurcze jak by dorobic belgijce wasy ala Asterix to by przynajmniej pasowalo
829 nowikjr Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6893 hahaha jak tak dalej ten RG będzie wyglądać to finał będzie Hsieh S-W vs Alison Van Uytvanck, albo jakiś inny kosmos
hahaha jak tak dalej ten RG będzie wyglądać to finał będzie Hsieh S-W vs Alison Van Uytvanck, albo jakiś inny kosmos
64 tr1xen Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6895 Albo mi sie wydaje albo Konjuh nawet sie nie stara w tym momencie
30,1K rogerfede93 Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6896 Po jakim czasie rozliczają plażówkę na dafabecie? Kliknij aby rozwinąć... Normalnie bardzo szybko. Może ciut wolniej niż w Bet365 było. Dzisiaj jednak jakoś się nie spieszą.
Po jakim czasie rozliczają plażówkę na dafabecie? Kliknij aby rozwinąć... Normalnie bardzo szybko. Może ciut wolniej niż w Bet365 było. Dzisiaj jednak jakoś się nie spieszą.
1,3K filipek1996 Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6897 Ruda utrzymaj serwis, bo z tą głową to bez perspektyw na 2 set.
571 madritista94 Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6898 hahaha jak tak dalej ten RG będzie wyglądać to finał będzie Hsieh S-W vs Alison Van Uytvanck, albo jakiś inny kosmos Kliknij aby rozwinąć... dokładnie kino sie dzieje . W deblu meskim rowniez nie ma juz Lopez/Lopez, Kontinen/Peers, Mahut/Herbert , sesnacja goni sensacje
hahaha jak tak dalej ten RG będzie wyglądać to finał będzie Hsieh S-W vs Alison Van Uytvanck, albo jakiś inny kosmos Kliknij aby rozwinąć... dokładnie kino sie dzieje . W deblu meskim rowniez nie ma juz Lopez/Lopez, Kontinen/Peers, Mahut/Herbert , sesnacja goni sensacje
609 rakubedzburg Użytkownik Czerwiec 1, 2017 #6899 Toż go Ferrer zniszczy dzisiaj Kliknij aby rozwinąć... Będzie płacz Kliknij aby rozwinąć... Nie będzie bo nie grałem tego meczu Kliknij aby rozwinąć... To zagraj przeciez go Ferrer zniszczy. Tylkoooo gruuuuuuuubbbbooooooooo
Toż go Ferrer zniszczy dzisiaj Kliknij aby rozwinąć... Będzie płacz Kliknij aby rozwinąć... Nie będzie bo nie grałem tego meczu Kliknij aby rozwinąć... To zagraj przeciez go Ferrer zniszczy. Tylkoooo gruuuuuuuubbbbooooooooo