U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
a co Ci biega gościu ? dałes over 3,5 czy handi -4 ? LFC nareszcie w top 4, dla mnie to dzień chwały ????liverpool frajerzy tylko grzyweczka postawić ale poco grać
a co Ci biega gościu ? dałes over 3,5 czy handi -4 ? LFC nareszcie w top 4, dla mnie to dzień chwały ????liverpool frajerzy tylko grzyweczka postawić ale poco grać
Co za patalachy graja caly mecz w 11 na 10 i jeszcze w 91 minucie daja sobie wbic gola...everton + 2.5 1.55
everton + 1.5 2.70
arsenal w 10
skontruj na remis i tyle. Nie będzie stresu.Panowie jest tu jakis kibic Realu Madryt? Czy oni dzisiaj wygrają czy wyjdą na remis? Zamykają mi grube ako, to jest moje być lub nie być
over 3,5 który rozwalił kupon 7 meczy , ale no tak 56 minuta 3:0 to już odpuszczamy ostatni mecz wywalone ahahaha co Ci biega gościu ? dałes over 3,5 czy handi -4 ? LFC nareszcie w top 4, dla mnie to dzień chwały ????
Teoretycznie można + 2.5 mapy g2 po 2.00, nawet jakiś kolega się ze mna kontaktowal odnosnie tego typu. Ja natomiast tego nie gram i czekam jak zwykle na live. Zobaczymy co beda pickowac. W lolu najlepiej lapac duze kursy w momentach gdy bukamcher zle oszacuje szanse ktorejs z druzyn, staram sie wyczuc ten moment.Masz jakiś zaplanowany typ na E sport ?
Wiadomo, że handluje, ale jego przeciwnik to też nie jakieś drewienko, żeby takie kursy wystawiać.Paire jednak odpuszcza. Pytanie dlaczego ATP nie zajmie się tym parchem ????
wypłaciłem wszystko z kontaskontruj na remis i tyle. Nie będzie stresu.
spaprałeś Ty, the reds zrobili kawał dobrej robotyover 3,5 który rozwalił kupon 7 meczy , ale no tak 56 minuta 3:0 to już odpuszczamy ostatni mecz wywalone ahahah
0-1
TakVidal czy jesli Real wtopi i Barca wygra to Barca bierze misia stosunkiem bramek ?
najpierw muszą przejsc kwalifikacje ????Kikslfc mam nadzieje , że szybko zostaną wyjaśnieni w lidze mistrzów i odpadną frajerzy ????
dużo walki , zero sytuacjiOgląda ktoś ten hit w polskiej ekstraklapie, jak to tam wyglada po 15 minutach?