784 marcusgreen Użytkownik Maj 18, 2017 #1381 Latało na live 8,5pkt Kliknij aby rozwinąć... A w którym momencie, bo śledziłem do połówki drugiej kwarty, pozniej musialem sie skupic na jeździe.
Latało na live 8,5pkt Kliknij aby rozwinąć... A w którym momencie, bo śledziłem do połówki drugiej kwarty, pozniej musialem sie skupic na jeździe.
5,7K tomek80 Użytkownik Maj 18, 2017 #1382 A w którym momencie, bo śledziłem do połówki drugiej kwarty, pozniej musialem sie skupic na jeździe. Kliknij aby rozwinąć... W czeciej akurat. Toruń,nie powinien mieć problemów z przejściem Czarnych.
A w którym momencie, bo śledziłem do połówki drugiej kwarty, pozniej musialem sie skupic na jeździe. Kliknij aby rozwinąć... W czeciej akurat. Toruń,nie powinien mieć problemów z przejściem Czarnych.
3,7K rafcio_100 Użytkownik Maj 18, 2017 #1383 Leicester - Tottenham, BTS @ 1.52 Charleroi - Anderlecht, over 1.5 FT @ 1.31 AKO: 1.99 Unibet
407 matiee Użytkownik Maj 18, 2017 #1385 Obojętnie czy Sam Querrey awansuje czy nie, to widać że porządnie przygotował się na europejską mączkę (o dziwo!). Spodziewam sie, że jak losowanie na Rolland Garros pozwoli kilku grajków przejdzie
Obojętnie czy Sam Querrey awansuje czy nie, to widać że porządnie przygotował się na europejską mączkę (o dziwo!). Spodziewam sie, że jak losowanie na Rolland Garros pozwoli kilku grajków przejdzie
5,7K tomek80 Użytkownik Maj 18, 2017 #1389 Douglas Hall-Cobh Tu jeszcze powinni postrzelac,powyżej 2,5 ,kurs 1,90
6K nitros14 Użytkownik Maj 18, 2017 #1391 Sock za 11 tego nie mozna nie sprobowac co czuje, ze koks dzisaj padnie Kliknij aby rozwinąć... "xDDDDD" szanujmy sie ????
Sock za 11 tego nie mozna nie sprobowac co czuje, ze koks dzisaj padnie Kliknij aby rozwinąć... "xDDDDD" szanujmy sie ????
6K nitros14 Użytkownik Maj 18, 2017 #1398 Querrey co za pajac Kliknij aby rozwinąć... nie pajac, tylko zmęczony po ciężkim boju dobrze że Thiem to wyciągnął bo już miałem brązową substancje w nogawce ????
Querrey co za pajac Kliknij aby rozwinąć... nie pajac, tylko zmęczony po ciężkim boju dobrze że Thiem to wyciągnął bo już miałem brązową substancje w nogawce ????