>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Teodosic do NBA???? chociaż w sumie do Nets to by się nadawał bo z tego co wiem tylko oni są nim zainteresowani.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Po pierwszej połowie zachwycałem się grą Teodosica. Oly takiego gracza nie mieli, rozdawał, 2+1, pewny na osobistych, trójki...
Na drugą połowę już go nie było.
Nawet po minie było widać, że już ma wy***e
e:
Fener z handi na otarcie łez? :]

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Śląsk już 3-1 po golu Bilińskiego ????

Dokładam 2 typy:

Over 5,5 @2,14 ⛔
Śląsk ov 3,5 @1,57 ✅

Jeszcze całe 45 minut spotkania, to grupa spadkowa Arka teraz musi grać i na pewno będą się starać bo ładnie weszli w ten mecz a potem błędy i sie posypało, a Śląsk jakaś kontra lub błąd Arki i ma 4 bramę.
1 ✅ i 1 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jak to u siebie,mecze w Turcji,Fenerbahce u siebie gra.
mi chodzi o CSKA:p a dzisiaj Real wygra 1q +1 @2 5Dimes. Zrobila sie masowka na Fener. Znajac zycie i przekrety koszykarskie, To Real zacznie z wysokiego C i powinni ogarnac chociaz 1q, a co do meczu to pewnie na styk z lekkim przewazaniem na Real.

R 125

roger12

Użytkownik
witam
Do kogoś bardziej ogarniętego z kosza. Real-Fener Euroliga mam zakłady na osiągnięcia drużyny sumy zbiórek przechwytów, rzuty za 3,2 faule itp czy jest jakaś perełka z tego typu zakładów w tym meczu

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
E tam CSKA za 1.35 idzie przełknąć. Wczoraj na Wrighta stawiałem że wygra Premier League 5 zl kurs. Prowadził w finale 8:4 do 11 wygranych. Potem wszystko roztrwonił ale przy prowadzeniu 10:9 miał można powiedzieć że 40:0 w tenisie i przegrał mecz. Takiego frajerstwa w darcie w tym roku to już nic nie przebije.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom