>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Bryan/Bryan kolejny horror po TB&#39;kach ???? Pierdoleni debliści, nie wiem jak to jest, że przez cały mecz dobrze grają, ale jak przychodzą TB&#39;ki to zaczynają zasysać i mega szczęście ich ratuje przed przegraniem meczu. Mahuty wczoraj tak samo.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Drodzy fani tenisa, od paru godzin chodzi mi po głowie zwycięstwo Delpo dzisiaj po znakomitym kursie. Jestem jak ten youtuber co sobie zwizualizował, że był w jakimś amerykańskim programie ???? no więc ja sobie wizualizuje, że po ostatniej piłce w meczu cieszyć się będzie facet rodem z Argentyny. Od razu piszę, że kieruję się też emocjami bo po prostu bardzo lubię i cenie Juana. Niby wiadomo, że w bukmacherce nie ma miejsca na sentymenty czy też emocję etc. ale wierzę, że Juan to dzisiaj udźwignie i wygra po zaciętym boju ????

Del Potro, Juan Martin
@2.65

dafabet

Otrzymane punkty reputacji: +5
D 0

dutra

Gość
Drodzy fani tenisa, od paru godzin chodzi mi po głowie zwycięstwo Delpo dzisiaj po znakomitym kursie. Jestem jak ten youtuber co sobie zwizualizował, że był w jakimś amerykańskim programie ???? no więc ja sobie wizualizuje, że po ostatniej piłce w meczu cieszyć się będzie facet rodem z Argentyny. Od razu piszę, że kieruję się też emocjami bo po prostu bardzo lubię i cenie Juana. Niby wiadomo, że w bukmacherce nie ma miejsca na sentymenty czy też emocję etc. ale wierzę, że Juan to dzisiaj udźwignie i wygra po zaciętym boju ????

Del Potro, Juan Martin
@2.65

dafabet
Można również próbować over gemowy jak i setowy naszej forumowej lokomotywy del portka :oops:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom