>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
A 97

analyst

Użytkownik
Cygan miał z 10 bp w gemie i się obsrał to teraz utopi za karę seta i tego mu życzę z całego serca. Zresztą życzę mu jak najgorzej, oby jak już będzie wracał z Rzymu samolotem żeby ten spadł ????

A 97

analyst

Użytkownik
Cygan kolejne 5 bp nie wykorzystane. W takim razie nie ma innej opcji jak Seppi @2,60
Jak się gra jak dziecko to się musi przegrać

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Almagro, Nicolas - Seppi, Andreas 1 1,50
Bursaspor - Besiktas JK 2 1,19
FC Chelsea - Watford FC 1 1,22
Boston Celtics - Washington Wizards 1 1,46
ako. 3.18

A 97

analyst

Użytkownik
Seppi zgodnie z planem. Ten cygański łeb almagro nie miał prawa tego ogarnąć. To jest tylko tenis i głównie gra łeb a tego dzisiaj zapomniał wziąć cygan z szatni.
Dlatego jak obstawiac tenis to tylko live.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Po tych niewykorzystanych 11 BP już zwątpiłem w tego seta, ale Seppi też niezły łeb w TB odjebał swoje ???? Teraz drugiego seta niech szybko i gładko kończy.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Ale jaja w meczu Berlocq - Haase. W drugim secie najpierw ten pierwszy wygrał 2 pod rząd, potem Haase 5 pod rząd i na koniec Berlocq 5 pod rząd ???? Jeszcze w ostatnim gemie Haase miał 2 bp i nie dał rady. Pograłem 2-0 Berlocq i miałem niezłe emocje. Tenis jest niesamowity ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Po tych niewykorzystanych 11 BP już zwątpiłem w tego seta, ale Seppi też niezły łeb w TB odjebał swoje ???? Teraz drugiego seta niech szybko i gładko kończy.
Świetnie rozgrywał punkty Almagro przy tych BP :grin: mistrz świata, ale jak tego seta Seppi oddał to pozostanie jego tajemnica ????

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Mayer F. - Monteiro T. 0:2 @ 2.25
A to sobie pooglądam z wielką przyjemnością. Jak ta fleja dostaje baty
Takie baty ta &quot;fleja&quot; dostaje, ze glowa mala :p
Monteiro chyba szybki zjazd do bazy, a taki &quot;pewniaczek&quot; byl haha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom