719 5567 Użytkownik Maj 17, 2017 #823 Wie ktoś w jakim buku znajdę ilość rzutów rożnych dla drużyny w polskiej ekstraklasie? Ale bez sts bo u tego mendy juroszka nie gram ???? Kliknij aby rozwinąć... W totomixie są. Wiem, bo gram to czasem :]
Wie ktoś w jakim buku znajdę ilość rzutów rożnych dla drużyny w polskiej ekstraklasie? Ale bez sts bo u tego mendy juroszka nie gram ???? Kliknij aby rozwinąć... W totomixie są. Wiem, bo gram to czasem :]
774 betrayal Użytkownik Maj 17, 2017 #824 Gavrilova dała popis, przegrać gema prowadząc 40-0. Kliknij aby rozwinąć... Ja rozumiem te emocje, ale w WTA to norma, w ATP też żadna sensacja
Gavrilova dała popis, przegrać gema prowadząc 40-0. Kliknij aby rozwinąć... Ja rozumiem te emocje, ale w WTA to norma, w ATP też żadna sensacja
R 1,6K ranver Użytkownik Maj 17, 2017 #825 Ale Cornet pokpila sprawe przy 11-10 i dwoch serwisach, na szczescie bo czekam na Del Potro juz od godziny a tak to by wyszedl kolo 15.
Ale Cornet pokpila sprawe przy 11-10 i dwoch serwisach, na szczescie bo czekam na Del Potro juz od godziny a tak to by wyszedl kolo 15.
719 5567 Użytkownik Maj 17, 2017 #827 Del Potro to ta słynna lokomotywa dzisiaj? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie tak. Właśnie mialem pisac o tym. Przegladalem typy na dzis i jak taki DelPo nie wygra, to całe forum utopione :grin:
Del Potro to ta słynna lokomotywa dzisiaj? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie tak. Właśnie mialem pisac o tym. Przegladalem typy na dzis i jak taki DelPo nie wygra, to całe forum utopione :grin:
A 97 analyst Użytkownik Maj 17, 2017 #829 Dokładnie tak. Właśnie mialem pisac o tym. Przegladalem typy na dzis i jak taki DelPo nie wygra, to całe forum utopione :grin: Kliknij aby rozwinąć... Nie całe ????
Dokładnie tak. Właśnie mialem pisac o tym. Przegladalem typy na dzis i jak taki DelPo nie wygra, to całe forum utopione :grin: Kliknij aby rozwinąć... Nie całe ????
719 5567 Użytkownik Maj 17, 2017 #830 Nie całe ???? Kliknij aby rozwinąć... Grasz jako jedyny Edmunda? ???? Brawa za odwagę dla tego typera ???? WoW, Jankovic 5 gemów z rzędu : )
Nie całe ???? Kliknij aby rozwinąć... Grasz jako jedyny Edmunda? ???? Brawa za odwagę dla tego typera ???? WoW, Jankovic 5 gemów z rzędu : )
U 2,7K uzytkownik-148179 Użytkownik Maj 17, 2017 #831 Pribram u19 - mlada u19 over 1,5 Juve - lazio 1X Ako 2.48 Kliknij aby rozwinąć...
88 jajo-sdz Użytkownik Maj 17, 2017 #834 Barbora Strycova - Timea Bacsinszky typ 1 @1,95 forbet wynik 4:6 2:6
A 97 analyst Użytkownik Maj 17, 2017 #835 Grasz jako jedyny Edmunda? ???? Brawa za odwagę dla tego typera ???? WoW, Jankovic 5 gemów z rzędu : ) Kliknij aby rozwinąć... Edmund zagrany wczoraj juz i jestem dziwnie spokojny ????
Grasz jako jedyny Edmunda? ???? Brawa za odwagę dla tego typera ???? WoW, Jankovic 5 gemów z rzędu : ) Kliknij aby rozwinąć... Edmund zagrany wczoraj juz i jestem dziwnie spokojny ????
719 5567 Użytkownik Maj 17, 2017 #839 To sie Cygan nagrał :;/: Tez bym uciekł jakbym miał grać z Rafą teraz ^^ Oho, DelPo właśnie wysłał pierwszy sygnał do księgowej, że bedzie miala dzis trochę pracy ;]
To sie Cygan nagrał :;/: Tez bym uciekł jakbym miał grać z Rafą teraz ^^ Oho, DelPo właśnie wysłał pierwszy sygnał do księgowej, że bedzie miala dzis trochę pracy ;]