tylko że taki granollers to formę zgubił dawno temu więc to mnie nie dziwiłoGranollers podlozyl sie z amatorem Marokanczykiem (ranking mial chyba 990 przed meczem) po przedmeczowym 18,00 to Bedene nie da rady z 'zawodowcem'.
jak taki Goffin nie wygrał tego seta to ja nie wiemGofe 1 set @ 2.42
Zawodnicy o podobnym poziomie wiec kurs oplacalny ale w tym meczu Pavlasek gra po prostu gorzej.Adam Pavlasek -Fucusovicz Martin 1 @ 5.5
Przeciez polamalpo zagraniach bedene w 8 gemie drugiego seta nie mam już wątpliwości że facet odpuścił ten mecz i zagrał go na 10 % swoich możliwości
https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=ODk4MDI3NTM1NTEwMjMwMDo9TxYTOr5lA2nmbqI%3D&kind=LIVEA ja tam spróbuję na Lucy po 1,9 2 set
i co z tego nie patrze na to czy odłamał czy nie patrze na to jak gra na to jak się zachowuje i wychodzi mi z tego jedno że on tego nie wygra bo nie chcePrzeciez polamal
Fakt, polamal bo trafil return w linie a pozniej Wloch wyrzucil wygrany punkt.i co z tego nie patrze na to czy odłamał czy nie patrze na to jak gra na to jak się zachowuje i wychodzi mi z tego jedno że on tego nie wygra bo nie chce
scenariusz napisany przed meczem. tylko sprawdzić postawione zakłady na żywo i wszystko wyjdzieNie wiem jak się zakończy, postawiłem na Bedene ale nawet w przypadku jego wygranej powinni wziąć ten mecz pod lupę ci spece od ustawionych meczów