To nie fotomontaż. MJ urodził się 17 lutego ; )@5567
niezły fotomontaż ????
nie zmienia to faktu, że to fotomontaż, nawet biała kreska wychodzi poza koszulkę :;/:To nie fotomontaż. MJ urodził się 17 lutego ; )
14 luty ???? dawać reputki hahaha ???? ???? ????Najpierw zobaczyłem to zdjęcie, a potem podniosłem głowę i zamyśliłem się.... Po kilku sekundach dotarło do mnie, że Februrary to luty, a ja urodziłem się dokładnie ... lutego ... ; ) (nie napiszę dnia, bo większość pewnie zaśmiałaby się)
na to wygląda, kilka dni temu też miałem taką awarię :?iforbet padl ?
Byłeś blisko, bardzo blisko... jednak pomyliłeś się :grin:14 luty ???? dawać reputki hahaha ???? ???? :
Już myślałem że w dzień dziecka, closeByłeś blisko, bardzo blisko... jednak pomyliłeś się :grin:
Napiszę to jeden raz, jedyny...w historii forum. 5567 urodził się... 13 lutego (w sobotę^^).
Serio czy się nabijaszKozak
To już byłby czerwiec, ale nie, ja z lutego, tak jak Jordan, Kopernik, Galileusz, Kopernik, Witkacy, Kościuszko, Schopenhauer, Niemen, Cobain oraz....Już myślałem że w dzień dziecka, close
Aż Homerun przypieprzył na cześćTo już byłby czerwiec, ale nie, ja z lutego, tak jak Jordan, Kopernik, Galileusz, Kopernik, Witkacy, Kościuszko, Schopenhauer, Niemen, Cobain oraz....
Rihanna, Gortat, Neymar, Milik, Ronado iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................ DODA. :grin::grin::grin:
Można się śmiać, ale coś jest w tej fotce. Strasznie dużo "największych" z lutego. 5567 jest dumny.
Stefan, miej wyjepane na hejterów, oni nie są warci naszej uwagi. Pozdro!Dobra ok myślałem, że wawrinka gra z Ryśkiem. Sory ale wawrinke bym wymienił. Fog znajdzie sposób na backhand Stasia. Graj handi w drugą stronę. Fonini jest w gazie, przed nim ogromna szansa. Niech tylko Wawrince w serwis padnie to już po nim. To takie wiesz moje marne zdanie. Na szczęście jest już późno to się nikt nie przyjebie. Dobrej nocy