swanidius
Użytkownik
Macie perełke ode mnie haha ! zenada !!
gram tym samym sposobem szlemy..nawet ciut wiecej meczow za mniejsza stawke i jest blisko
Macie perełke ode mnie haha ! zenada !!
można się wkurwićMacie perełke ode mnie haha ! zenada !!
Chyba fanatycy TSV nie mogą sie pogodzić ze spadkiem i zaczynają rzucać czymś na murawępolicja na murawie..ciapate?
Z jednej strony gratuluje bardzo dobrego wyczucia...ogromna skuteczność, ale z drugiej trochę się dziwie... Dałeś sporą stawkę jak na tyle meczów... Te taśmy mają to do siebie, że zawsze coś się zesra :/Macie perełke ode mnie haha ! zenada !!
on chce to przegrac, a Olivio lata jak wscieklyTsonga jaki out !! skandal !
Coś się rzuca co chwila o kort, że się potyka...Widzieliacie co teraz tsonga zrobil prosta pilka wyrzucil w aut a olivo byl przy lini bocznej, mial sporo czasui miejsca, nie wierze ze tsonga chce to dzis wygrac, cos jest na rzeczy
Wystarczylo zamienic Delbonisa z DelPotro na ktorego byl wiekszy kurs i nei byloby problemu. W ogole nie wiem jak to sie stalo ze nie dalem Delpotra do tasiemki. W ogolole w glowie mi sie nie miesci porazka delbonisa z Kravchukiem i to w stosunku 0-3 w setach.Z jednej strony gratuluje bardzo dobrego wyczucia...ogromna skuteczność, ale z drugiej trochę się dziwie... Dałeś sporą stawkę jak na tyle meczów... Te taśmy mają to do siebie, że zawsze coś się zesra :/
Chyba trzeba ogólnie wbić sobie do głowy, że to już nie są czasy, że jak gra Novak, Andy, Rafał, Tsonga, Berdych, Cilic, Stan, Ferrer ( ! ) , czy Roger to jest to mocny typ i dokładka do innych ako. Teraz granie na handi przeciwników to w zasadzie lokaty...
Żadna ustawka, to jest piękno sportu jakim jest piłka nożna !https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/690738/musieli-wygrac-110-aby-sie-utrzymac-i-wygrali-kluby-juz-zostaly-zawieszone
Pograł ktoś Togo albo miał wtyki? ????
Miałem podobną taśmę tylko na overy w nożnej i też zamiast dać coś z ligi włoskiej wrzuciłem Legię ????Wystarczylo zamienic Delbonisa z DelPotro na ktorego byl wiekszy kurs i nei byloby problemu. W ogole nie wiem jak to sie stalo ze nie dalem Delpotra do tasiemki. W ogolole w glowie mi sie nie miesci porazka delbonisa z Kravchukiem i to w stosunku 0-3 w setach.
poka swojego bydlaka tenisowego na priv.gram tym samym sposobem szlemy..nawet ciut wiecej meczow za mniejsza stawke i jest blisko
Swoją drogą to w 25 spotkaniach zdobyli 20 bramek a tu w jednym 11. ????Żadna ustawka, to jest piękno sportu jakim jest piłka nożna !