Boom, 1-0Al-Ain-Esteghlal, 1 połowa Al-Ain, kurs 3,7
Cisną
To nie za dobrze świadczy o defensywie "wilków" skoro takie cieniasy juz miały 3 "setki"Przecież to cieniasy z tego Brunszwiku jak uj, chłopak ma patelnie i wali w kosmos.
Hajto ładnie ich ciśnie
2:0Al-Ain-Esteghlal, 1 połowa Al-Ain, kurs 3,7
Cisną
Al-Ahli Dubaj - Al-Ahli Jeddah over 1,5 HT @1,80
Wilki 1-0Frosinone 1,55
Wolfsburg nie przegra 1,3
AKO 2,0
Musicie dać jakieś zasady bo też kursy będziecie mieć różne :grin:luzna opcja na jutro
Kolba - Grek 1.50
nie chce pisac o promocjach dnia, ale jezeli ten gosc serio bedzie chcial powalczyc w tym turnieju to 1.50 to jakis ****** dar, mam nadzieje, ze Atp tego nie wykorzysta w swoim przemowieniu, Jak kyrgios a nie powinien
dopisalem koncowke posta hehe, ja trzasnalem swoj niski kurs, czas na handi ????Musicie dać jakieś zasady bo też kursy będziecie mieć różne :grin:
To może jeszcze ustalcie RAZEM minimalny kurs, żebyście nie grali po 1,15 ????luzna opcja na jutro
Kolba - Grek 1.50
nie chce pisac o promocjach dnia, ale jezeli ten gosc serio bedzie chcial powalczyc w tym turnieju to 1.50 to jakis ****** dar, mam nadzieje, ze Atp tego nie wykorzysta w swoim przemowieniu, Jak kyrgios a nie powinien, jezeli przypajacuje to nikt na to wplywu mial nie bedzie, ale nie wydaje mi sie, zeby Nicki odpadl w pierwszych rundach, moze swir jest ale jakies tam ambicje ma, ja to biore WTA 1-0 dla mnie
chyba sobie ze mnie zarty sttroiszTo może jeszcze ustalcie RAZEM minimalny kurs, żebyście nie grali po 1,15 ????
ATP będzie zapewne korzystał z przyzwoitych kursów czyli powyżej 1,8
tez jakis czas temu zwrocilem uwage na te spotkanie, a zeby bylo smieszniej na poczatku bylo cos kolo 1.30 i caly czas rosnie. Chyba ze czegos nie wiemy i ze zdrowiem Nicka nie jest do konca wszystko w porzadku, ale kurs na pewno warty pogranialuzna opcja na jutro
Kolba - Grek 1.50
nie chce pisac o promocjach dnia, ale jezeli ten gosc serio bedzie chcial powalczyc w tym turnieju to 1.50 to jakis ****** dar, mam nadzieje, ze Atp tego nie wykorzysta w swoim przemowieniu, Jak kyrgios a nie powinien, jezeli przypajacuje to nikt na to wplywu mial nie bedzie, ale nie wydaje mi sie, zeby Nicki odpadl w pierwszych rundach, moze swir jest ale jakies tam ambicje ma, ja to biore WTA 1-0 dla mnie
Nick ma dobrze w czubie, ja to zagram pomimo presji wywolywanej przez kozakow z forum. Na teamt Nicka mozna duzo powiedziec, ze pajacale to jest zawodnik ktory traktuje takie wlasnie turnieje jak itfy reszte sam sobie dopowiedz.tez jakis czas temu zwrocilem uwage na te spotkanie, a zeby bylo smieszniej na poczatku bylo cos kolo 1.30 i caly czas rosnie. Chyba ze czegos nie wiemy i ze zdrowiem Nicka nie jest do konca wszystko w porzadku, ale kurs na pewno warty pogrania