>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Verdasco pokaze Saszce pare myczkow. Buki osmieszaja sie tym 1,18 zobaczycie ze Nando go zrobi.
Zrobić może nie zrobi, ale powalczyć może. Sascha może się przejechać na długim dystansie.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
***** mac a czemu nie przypominasz kursow 1.20 ktore wchodza, sugerujesz sie statystyka wyciagajac niskie kursy ktore nie wchodza i sie tym chelpiac, walisz zaklady czysto statystycznie nie biorac pod uwage reszty aspektow..

kazdy ogarniety leb wie, ze granie po niskich kursach nie ma sensu. nie pogralem kiki po 1.08 ale robiac dzisaj ako ze Stosur dla mnie samego wydawalo sie byc dobrym zakladem, co nie znaczy, ze tak zagralem ale juz mnie irytuje to Twoje wymadrzanie sie na niektore tematy o ktorych nie masz pojecia. wszystko okreslasz przez pryzmat wystawionego kursu a nie do konca tak wlasnie jest i to jest wlasnie ta roznica o ktorej nie masz pojecia.
poprostu smiech mnie ogarnia jak dodajecie te 1.08 na podbitke ako a pozniej nerwowka do konca ???? .Oceniam przez pryzmat handicapu a nie kursu i nie wymadrzam sie tylko pokazuje fakty i ostrzegam przed graniem takich smiesznych kursow. Nie wiem co miales w glowie rozwazajac dodawanie Kiki do ako, co nie uczyniles, i chwala Ci za to.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
poprostu smiech mnie ogarnia jak dodajecie te 1.08 na podbitke ako a pozniej nerwowka do konca ???? .Oceniam przez pryzmat handicapu a nie kursu i nie wymadrzam sie tylko pokazuje fakty i ostrzegam przed graniem takich smiesznych kursow. Nie wiem co miales w glowie rozwazajac dodawanie Kiki do ako, co nie uczyniles, i chwala Ci za to.
ATP kazdy wie, ze granie takich kursow mija sie z celem, ale znam takich ludzi ktorzy na takich kursach robia dobra monete, Ty zas nic Ci nie ujmujac w tenisie jestes raczkujacy. Kazdy madry po meczu moze napisac po co to graliscie, nie rozumiesz drugiej strony medalu. Ja tez sie ogladam tylko na kursy powyzj dwojeczki ale nie w tym rzecz. Chcialbym zobaczyc Twoja skuteccznosc na wysokich kursach w tenisie w przeciagu no nawet 2 tygodni
nie mam zamiaru toczyc jakichs czelendzy ale mozemy zalozyc jakies osobne tematy i podac do konca Garosa swoje typy, bedziesz podawal handi, ja bede gral po swojemu, komu sie uda sami zobaczymy po czasie. Nawet bym sie nie przypierdolil po tym jak szybko wyciagasz wnioski z zakladow grach na koszykowce ale na tenisie z takim podejsciem zginalbys na przedbiegach.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ATP kazdy wie, ze granie takich kursow mija sie z celem, ale znam takich ludzi ktorzy na takich kursach robia dobra monete, Ty zas nic Ci nie ujmujac w tenisie jestes raczkujacy. Kazdy madry po meczu moze napisac po co to graliscie, nie rozumiesz drugiej strony medalu. Ja tez sie ogladam tylko na kursy powyzj dwojeczki ale nie w tym rzecz. Chcialbym zobaczyc Twoja skuteccznosc na wysokich kursach w tenisie w przeciagu no nawet 2 tygodni
Challenge Accepted! Rob temat w dziale:p

A 498

adziu32

Użytkownik
Komentator Eurosportu Tomasz Wolfke mowi ze nie ma pojecia kim jest Nicolas Kicker. Dobry ekspert nie ma co ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
jutro zaloze temat pod nickiem qrchuck wta/atp w kuponach, smiesznie sie z tym czuje ale ok , wszystko bedzie grane przed meczem dla scislosci.
mi raczej chodzilo o &quot;challenge&quot; co w jednym temacie podajemy na zmiane jeden i drugi typy. Qrchuck vs ATP_Open cudawianki fight:p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom