Brady @ 1.8 WH
Z przykrością pogram na Amerykankę, bo kontuzja uniemożliwia Kiki granie na swoim normalnym poziomie.
Zrobić może nie zrobi, ale powalczyć może. Sascha może się przejechać na długim dystansie.Verdasco pokaze Saszce pare myczkow. Buki osmieszaja sie tym 1,18 zobaczycie ze Nando go zrobi.
poprostu smiech mnie ogarnia jak dodajecie te 1.08 na podbitke ako a pozniej nerwowka do konca ???? .Oceniam przez pryzmat handicapu a nie kursu i nie wymadrzam sie tylko pokazuje fakty i ostrzegam przed graniem takich smiesznych kursow. Nie wiem co miales w glowie rozwazajac dodawanie Kiki do ako, co nie uczyniles, i chwala Ci za to.***** mac a czemu nie przypominasz kursow 1.20 ktore wchodza, sugerujesz sie statystyka wyciagajac niskie kursy ktore nie wchodza i sie tym chelpiac, walisz zaklady czysto statystycznie nie biorac pod uwage reszty aspektow..
kazdy ogarniety leb wie, ze granie po niskich kursach nie ma sensu. nie pogralem kiki po 1.08 ale robiac dzisaj ako ze Stosur dla mnie samego wydawalo sie byc dobrym zakladem, co nie znaczy, ze tak zagralem ale juz mnie irytuje to Twoje wymadrzanie sie na niektore tematy o ktorych nie masz pojecia. wszystko okreslasz przez pryzmat wystawionego kursu a nie do konca tak wlasnie jest i to jest wlasnie ta roznica o ktorej nie masz pojecia.
czemu?Jelena Wiesnina (14) - Beatriz Haddad Maia
1x2 W 4.20
Dokładam
Grasz na Rybarikovą?Rybarikova perfekcyjnie 1 set. mam nadzieje że w 2 nie będzie cyrków
ATP kazdy wie, ze granie takich kursow mija sie z celem, ale znam takich ludzi ktorzy na takich kursach robia dobra monete, Ty zas nic Ci nie ujmujac w tenisie jestes raczkujacy. Kazdy madry po meczu moze napisac po co to graliscie, nie rozumiesz drugiej strony medalu. Ja tez sie ogladam tylko na kursy powyzj dwojeczki ale nie w tym rzecz. Chcialbym zobaczyc Twoja skuteccznosc na wysokich kursach w tenisie w przeciagu no nawet 2 tygodnipoprostu smiech mnie ogarnia jak dodajecie te 1.08 na podbitke ako a pozniej nerwowka do konca ???? .Oceniam przez pryzmat handicapu a nie kursu i nie wymadrzam sie tylko pokazuje fakty i ostrzegam przed graniem takich smiesznych kursow. Nie wiem co miales w glowie rozwazajac dodawanie Kiki do ako, co nie uczyniles, i chwala Ci za to.
Challenge Accepted! Rob temat w dzialeATP kazdy wie, ze granie takich kursow mija sie z celem, ale znam takich ludzi ktorzy na takich kursach robia dobra monete, Ty zas nic Ci nie ujmujac w tenisie jestes raczkujacy. Kazdy madry po meczu moze napisac po co to graliscie, nie rozumiesz drugiej strony medalu. Ja tez sie ogladam tylko na kursy powyzj dwojeczki ale nie w tym rzecz. Chcialbym zobaczyc Twoja skuteccznosc na wysokich kursach w tenisie w przeciagu no nawet 2 tygodni
Miałem 1 seta i meczGrasz na Rybarikovą?
Coco medicalDlaczego jest przerwa? Musiałem wyjść na chwile i nie wiem o co chodzi
Przerwa z powodu wiatru amatorka kurdeCoco medical
Coco sobie poszła gdzieś, ale już wróciła. Na tych bocznych kortach wieje megaPrzerwa z powodu wiatru amatorka kurde