dokladnie jest chyba jak piszesz pamietam, ze zawodnicy w niby mega formie wygrywajacy albo dochodzacy do finalow w turniejach przed samymi Szlemami pozniej gladko przegrywali. Byla spinka na tury ktore mozna wygrac a na Szlemie i tak sie daleko nie zajedzie, druga sprawa, ze to tez ich kosztowalo fizycznie.Zverewowi być może daje się we znaki poprzedni tydzień. Podobnie Gavrilova się męczy.
4-3 i serwis byl , przegrana na wlasne zyczenieGavrilova 1,55
nie oszukujmy sie , jest lepsza o wiele.
Mertens WIN @ 1,95
Wiem wiem, ale Misha i tak wydaje mi się lepszym tenisistą niż Napolitano. Fakt, może nie dzis ????Bo to nie ten Zverev ????
Mahut do zera jak błazenBolelli - Mahut over 3,5 @1.44
Giraldo - Seppi over 3,5 @1.44
@2.08 grane w bet365
Piękny
juz nie przesadzaj, ze wypadek przy pracy, spial sie na ten turniej i tyle w temacie, w zeszlym roku z Wawina tez ladnie pogrywal. Wypadek przy pracy to moze jakby wygral 1 czy 2 mecze ale jak sie dochodzi do finalu eliminujac Nishikoriego, ktory jakby chcial odpuscic zeby sie nie przemeczac to nie dazyl by do grania 3 setow.Misha jest cienki w tym sezonie wystarczy spojrzeć na jego wyniki. Ten turniej w Gebewie to był wypadek przy pracy.
Raczej inni odpuścili ten turniej patrząc na nazwiska które pokonywał Haase Isner Johnson Nishikorijuz nie przesadzaj, ze wypadek przy pracy, spial sie na ten turniej i tyle w temacie, w zeszlym roku z Wawina tez ladnie pogrywal.
M.Zverev WIN 4 set
Dutra Silva WIN MATCH
@ AKO 3,53
http://scr.hu/9oa8/hn0s1Gdzie w BaHu mozna zatwierdzić zmiany kursów ?
Dzieki ! ????