>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Bertens gra jak radwanska male turnieje wymiata a jak przyjdzie szlem do dostaje oklep od kazdego
Przeciez Bertens 1.09....handicap -6.5 @ 1.83:p
Jak juz ktos dzisiaj pisal w temacie, niektorzy tutaj graja kursy zamiast handicapow(value). Jakies wyszukiwarki kursow....ola boga :p
P.S. Na Rubleva handicap +7.5 gema po 1.83...na ta chwile Rublev ma 21, a Diego 18. nawet jak Diego wygra 6:2 i wygra mecz to nie pokryje handi. Bedzie max 24:21....Tak to jest jak sie gra kursy a nie analizuje stat....ale co ja tam wiem:p
P.S2. Za to Stachowsky ogarnal swoj handicap(dlatego bylo value). handi -3.5 po 1.9 a wynik?
Stachowsky 19
Lu 13
Roznica 6 gemow...Sergiej pokryl z nawiazka....

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Przeciez Bertens 1.09....handicap -6.5 @ 1.83:p
Jak juz ktos dzisiaj pisal w temacie, niektorzy tutaj graja kursy zamiast handicapow(value). Jakies wyszukiwarki kursow....ola boga :p

P.S. Na Rubleva handicap +7.5 gema po 1.83...na ta chwile Rublev ma 21, a Diego 18. nawet jak Diego wygra 6:2 i wygra mecz to nie pokryje handi. Bedzie max 24:21....Tak to jest jak sie gra kursy a nie analizuje stat....ale co ja tam wiem:p

P.S2. Za to Stachowsky ogarnal swoj handicap(dlatego bylo value). handi -3.5 po 1.9 a wynik?

Stachowsky 19
Lu 13
Roznica 6 gemow...Sergiej pokryl z nawiazka....
Podawaj przed meczem te analizy to zarobimy, czytać z grubsza każdy potrafi ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom