>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Nie...Nie wierze, ze poszedłem spac nie zagrawszy Makarovej wcześniej. Od kilku dni o tym myslalem. Piekna promocja była.

kubasoton 1,8K

kubasoton

Użytkownik
Pany atakuje ktoś T.Dumoulin wygra dzisiejszą czasówkę? 1.5 Unibet kurs nie powala ale walczy o zwycięstwo w całym Tourze i musi jechać na maxa.a specjalistą od tej konkurencji jest wybitnym

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Srednio sie oglada mecze na tym sportzone poniewaz kursy skacza i widac kto wygral punkt pare sekund pozniej =/

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Tsurenko - Kozlowa 1.68
czas przelamac kiepska serie, juz z Venus sie pokazala z dobrej strony a Kozlowa w tym roku cos tam pogrywa ale z zawodniczkami z ITF-ow. Tsurenko talent ma i mysle, ze nawet na 2-0 sie moze skonczyc.

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Srednio sie oglada mecze na tym sportzone poniewaz kursy skacza i widac kto wygral punkt pare sekund pozniej =/
to otworz sobie notatnik i zmniejsz go do malego rozmiaru zeby zakryc te okienko z kursami, daj to na ekran i bedzie sie ogladac od razu o wiele lepiej ????

u mnie cos tnie to od ponad godziny na tenisie , a do 15 lux dzialalo.

supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
ode mnie Evans win @1,74
* Komentator na Euro sporcie mówi, że Robredo sobie z nim nie poradzi, więc mu zaufam

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pisalem, zeby uwazac na Robredo, o ile mnie pamiec nie myli to Evans ogral Haase na ziemi nie tak dawno, maczka to nie jego ulubiona nawierzchnia ale w dalszym ciagu jakies tam umiejetnosci ma, a na przestrzeni 3-4 setow Robredo moze tego nie wytrzymac. Juz ze Skugorem slabl z seta na set.
teraz jest 2.0 na Evansa mysle, ze fajny kurs do sprobowania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom