Powinien go zlać, ale jak nie zrobi tego w pierwszej rundzie to zapaści dostanie.Kurs roku to Burnejka win jutro 2,25
To będzie walka kto pierwszy trafi cepem ten wygra ????Kurs roku to Burnejka win jutro 2,25
tylko , ze popek nie bardzo ma czym trafic to raz , a dwa ,ze zdechnie kondycyjnie po minucieTo będzie walka kto pierwszy trafi cepem ten wygra ????
Ten mecz w Ekwadorze jakieś dziwne kursy, plus bardzo overove.
Hmmm gram powyżej 1,5 bramki
Kurs 1.86
pożyczyłem typ i dodałem over 2,5 w meczu MLS teraz i wyszło tak:Mystics under 162,5 i pora spac
A taka piękna pierwsza kwarta była ???? Ale może ogarną się coś w obronie, bo bez jaj :jezora:2 kwarta zero obrony babska
Nie chwal dnia... Znowu zaczynają szaleć w czwartejmystics izzi jednak
pożyczyłem typ i dodałem over 2,5 w meczu MLS teraz i wyszło tak:
Toronto - Columbus Crew over 2,5
Washington Mystics - Chicago Sky under 162,5
AKO: 2,97 w STS
Ale oni tak zawsze, zawsze ten sam scenariusz, nie wiem jak inni ale ja to widze golym okiem. Zawsze graja suoer 1sza kwarta zeby byc faworytem, pozniej kompletna patologia, faule, i na pare min orzed koncem spotkania sie wybudzaja ze snu ale jak zwykle nigdy nie starcza czasu zeby wygrqc spotkanie. Dla tych co kiedts maja zamiar obstawic mecz Monako, polecam grac przeciwko nim.Lyon słaby nie jest,ale że aż tak Monaco zagra,to się nie spodziewałem. Powtórka z poprzedniego meczu ,obudzili się w końcówce,ale wtopa.
KsięgowaNationals -1,5
Red Sox
Under 2,5 Goias - Gremio
4,21
???? Tenerife - Unicaja typ 1 @ 1.64 Unibet
Toronto 5-0, ale oczywiście IndependienteNa nocke jeszcze takie coś i tyle:
Toronto FC - Columbus Crew @1.85
Aldosivi - Independiente @1.65
@3.05 grane w bet365