Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
tylko , ze popek nie bardzo ma czym trafic to raz , a dwa ,ze zdechnie kondycyjnie po minucie
Patrze na Banespe daja -18,5 a ja bym na wydre wzial win gosci w tym meczu kosza bo handi dodatnie juz pogralem
Oj widze gnojeni od 1 minuty mocno
Obrony zero od poczatku
Mlode Banespy over 40,5 mialem linia 49,5 byla na 2 kwarte na 3 min do konca i te gnoje na 40 skonczyly no litosci. Pomijam 2 osobiste w ost sek kwarty i drugi nietrafiony
Nie chwal dnia... Znowu zaczynają szaleć w czwartej
E: No i pochwaliłeś i nie siadło ????
pożyczyłem typ i dodałem over 2,5 w meczu MLS teraz i wyszło tak: Toronto - Columbus Crew over 2,5 Washington Mystics - Chicago Sky under 162,5
AKO: 2,97 w STS
Ale oni tak zawsze, zawsze ten sam scenariusz, nie wiem jak inni ale ja to widze golym okiem. Zawsze graja suoer 1sza kwarta zeby byc faworytem, pozniej kompletna patologia, faule, i na pare min orzed koncem spotkania sie wybudzaja ze snu ale jak zwykle nigdy nie starcza czasu zeby wygrqc spotkanie. Dla tych co kiedts maja zamiar obstawic mecz Monako, polecam grac przeciwko nim.