>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [60]

Status
Zamknięty.
neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Quinzi ledwo biega bedzie krecz chyba predzej czy pozniej ale zakłady zawieszone
brał juz medicala
2 set Mott @2

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Niczego się nie nauczyłeś?:cool:
Co sugerujesz ?
Pisałem już wczoraj,że nie ma co płakać,tylko grać odwrotnie skoro ma bilans 0/7. Nie wiem,jak,skąd ,taki bilans,widocznie cholerny pech go prześladuje i akurat gra tylko te typy ,które nie wchodzą. Nie daje tu za dużo typów,bo i mniej gram. W ciągu ostatnich 48godzin, 5 typów wrzuciłem z czego tylko jeden po 1.55 reszta powyżej 2 z czego 4 na plus,no ale pech to pech.
Ja tu nie gram dla reputacji, jak ktoś nie zauważył,to staram się brać typy z value, kursy są spore,więc i ryzyko większe,każdy powinien sobie z tego zdawać sprawę.
Gram kilka lat i wiem,że granie kursów 1.20 nie kończy się dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Co sugerujesz ?
Pisałem już wczoraj,że nie ma co płakać,tylko grać odwrotnie skoro ma bilans 0/7. Nie wiem,jak,skąd ,taki bilans,widocznie cholerny pech go prześladuje i akurat gra tylko te typy ,które nie wchodzą. Nie daje tu za dużo typów,bo i mniej gram. W ciągu ostatnich 48godzin, 5 typów wrzuciłem z czego tylko jeden po 1.55 reszta powyżej 2 z czego 4 na plus,no ale pech to pech.
Ja tu nie gram dla reputacji, jak ktoś nie zauważył,to staram się brać typy z value, kursy są spore,więc i ryzyko większe,każdy powinien sobie z tego zdawać sprawę.
Gram kilka lat i wiem,że granie kursów 1.20 nie kończy się dobrze.
Panie Tomku, sugeruję tylko, że kolega od serii 0/7 jest czarnym kotem i mega pechowcem. Bilansu nie musisz podawać, bo wszystko jest czarno na białym. Sam gram Twoje typy jak tylko złapię bo warto:grin:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
TOMEK !!! mamy sukces !! 1/7 Dzieki !! wiedzialem, ze musze wieksza stawka zagrac tylko wydygalem... Super cos czuje, ze od dzisiaj bedziemy wspolnie zarabiac ???? )
To teraz graj tylko te,które wchodzą :razz:
Ja gram płaską stawką na single w kosza,na minusie nie jestem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom