7-2 w TBBerdych drugi set @1.80 bet365
krecz ale zdążyłem zamknąć z zyskiem, ciekawe czy mi nie zabiorą tej kasy ????Quinzi ledwo biega bedzie krecz chyba predzej czy pozniej ale zakłady zawieszone
brał juz medicala
2 set Mott @2
To na marathonie już ponad 10 latało ????4.6 kurs widziałem, postawiłem bo tomek dawał typ
To chyba, jak mieli 14 pkt straty w trzeciej kwarcie.To na marathonie już ponad 10 latało ????
jednak Graty Faka i dla tego co gral na przelamanie seriiBanvit -1.5@ 1.8 5Dimes
Darussafaka 3,25 po takim kursie to się skuszę strata 10 punktów jak najbardziej do odrobienia
Co sugerujesz ?Niczego się nie nauczyłeś?
Regensburg - 1860 Munchen, over 1.5 FT @1.51 Unibet
63' 1-0 mocno cisną, jeszcze jedna powinna wpaść
Panie Tomku, sugeruję tylko, że kolega od serii 0/7 jest czarnym kotem i mega pechowcem. Bilansu nie musisz podawać, bo wszystko jest czarno na białym. Sam gram Twoje typy jak tylko złapię bo warto:grin:Co sugerujesz ?
Pisałem już wczoraj,że nie ma co płakać,tylko grać odwrotnie skoro ma bilans 0/7. Nie wiem,jak,skąd ,taki bilans,widocznie cholerny pech go prześladuje i akurat gra tylko te typy ,które nie wchodzą. Nie daje tu za dużo typów,bo i mniej gram. W ciągu ostatnich 48godzin, 5 typów wrzuciłem z czego tylko jeden po 1.55 reszta powyżej 2 z czego 4 na plus,no ale pech to pech.
Ja tu nie gram dla reputacji, jak ktoś nie zauważył,to staram się brać typy z value, kursy są spore,więc i ryzyko większe,każdy powinien sobie z tego zdawać sprawę.
Gram kilka lat i wiem,że granie kursów 1.20 nie kończy się dobrze.
To teraz graj tylko te,które wchodzą :razz:TOMEK !!! mamy sukces !! 1/7 Dzieki !! wiedzialem, ze musze wieksza stawka zagrac tylko wydygalem... Super cos czuje, ze od dzisiaj bedziemy wspolnie zarabiac ???? )