skad takie wnioski?Muguruza ma ochotke na Novaka chyba :]:razz:
Wacanno/Skamlova poniżej 5.5 1.55 ????
Skąd takie info?
O Boże... Losowanie Rolanda trwa i wyszli razem z pucharkami i maślane oczka robiła do niego. Stąd info i stąd takie gwałtowne i sensacyjne wnioski daleko idące.skad takie wnioski?
Graja 1 raz ze soba....:?cabal/farah to będą dzisiejsi mistrzowie :] dla wyjaśnienia o co chodzi miejsca ich rywali w raknkingu deblistów 1682:!::!: i 502 gdzie wszystkich klasyfikowanych graczy jest 1693 tak więc gracz prawie top 10 .
Moze jej cos wpadlo do oka w tym momencie akurat. To tak samo jak Gorski opowiadal w skeczu KMN.O Boże... Losowanie Rolanda trwa i wyszli razem z pucharkami i maślane oczka robiła do niego. Stąd info i stąd takie gwałtowne i sensacyjne wnioski daleko idące.
Janowicz pewnie mysli o Counter Strike a nie o French Open Takze z kim by nie zagral to duzego to znaczenia nie ma...Janowicz zagra z kwalifikantem w pierwszej rundzie French Open, w drugiej o ile do niej awansuje pewnie z Carreno-Busta.
No to teraz już mogę rozliczyć naedit pośpieszyłem sie chyba myslalem ze oddała mecz bo tak pokazała jak dla mnie to niezła parodia jakby nie jej teatrzyk to by zdązyły dokończyć