Osobiście dla mnie najlepszym sposobem jest oglądnięcie 2-3 gemów i widać czy dany zawodnik ma chęć do gry :razz:zgadzam się, lecz nie na wszystkich dogów, a czołówkę z realnymi szansami na szlemie
Całe szczęście, sam w odpowiedzi na twojego posta o to prosiłem ! Powtórzę tutaj jeszcze raz, jak można do tego twojego excela wpisywać mecze tenisowe to jest jakieś k....a nieporozumienie chłopcze. Jeszcze od biedy można tam wpisać kosz mimo tego, że nigdy nie będziesz na plusie z tego ale tenis to są już żarty jawne z bukmacherki i z użytkowników tego forum ! I jeszcze ten twój podpis, haha. Znalazł się, uczony od siedmiu boleści. Paszol wonO widze ze kasowane posty...nie dziwota ze posucha na forum. Tak czy inaczej zeby nie bylo:
Giraldo over 22.5
Smyczek live under 22.5
Lubię ludzi z charyzmą, kontrowersyjnych, a ten sprzedawczyk jeszcze w tenisie duuużo namiesza ????Całe szczęście, sam w odpowiedzi na twojego posta o to prosiłem ! Powtórzę tutaj jeszcze raz, jak można do tego twojego excela wpisywać mecze tenisowe to jest jakieś k....a nieporozumienie chłopcze. Jeszcze od biedy można tam wpisać kosz mimo tego, że nigdy nie będziesz na plusie z tego ale tenis to są już żarty jawne z bukmacherki i z użytkowników tego forum ! I jeszcze ten twój podpis, haha. Znalazł się, uczony od siedmiu boleści. Paszol won
PS. Zlatan, jak możesz miec tego sprzedawczyka w profilowym ? ????